Arrow 4.Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

flash a şimdi başlasan ekime kadar 1.sezonu çok rahat bitirirsin cnm yeni sezona yetişirsin geçen yıln en iyi işlerinden biriydi bir şans ver kesinlikle @mrt-06 da önerir sana
Herkese öneriyorum ama kimse de başlamadı artık pes ettim.

Ne 0.4'ü? Dünkü reytinglere göre Arrow'un tekrarı 0.6 almış. 😱

9:00
CBS Big Brother 2.4/8 8.20
NBC Dateline Mystery (9-11PM) 1.4/5 6.06
ABC Mistresses - Season Finale 1.4/5 5.34
FOX Bones - R 1.3/4 4.85
CW Arrow - R 0.6/2 1.62

@Çiğdem- etiketliyoruz hiç bakmıyorsun.
Bu dizi güzel mi hep başlama isteyim var ama başlamıyorum?
(Carter için soruyorum)

Valla benim de Flash listemde Friends'den sonra 2.ydi ama The 100 Flash'ı geçti.

Son düzenleme:
İlk 10 bölümünü izlemiştim ama sonra bıraktım.Beğenmediğimden değil.
Yeniden başlayacağım.

aa ben genel oalrak diyordum burda iyi almıs gerçekten yanı kısaca the flash ve arrow tekrarlarıyla sadece diğer yeni bölümlü cw dizilerini yakalayabiliyorlar

the originalsa başladınmı

aa ben genel oalrak diyordum burda iyi almıs gerçekten yanı kısaca the flash ve arrow tekrarlarıyla sadece diğer yeni bölümlü cw dizilerini yakalayabiliyorlar

Ya Elena yerine kimi aldılar tvd de

Elenami yedirmem .ss

Hala 5. Sezon 17. Bolumdeyim ama Elena diziye akici lik katıyordu dizi sıkıcılasmaya başlamıştı ama Elenam sayesinde süperdi

Elenağğğğğ

Çok saçma bence.Dizi Elena üstüne kuruluydu.Bare Kathrine gelsin de bende başlıyim yeniden

ayoll diziyi bozan elenaydı zaten fanları kaçıran elenaydı yani şimdi bu dizi tekrardan popülerliğini geri alıcak

ayoll diziyi bozan elenaydı zaten fanları kaçıran elenaydı yani şimdi bu dizi tekrardan popülerliğini geri alıcak
Diziye yeni gelen kız elenanin yerini tutabilir mi o çok önemli.

Ben sırf elenanin boşluğu var diye originals izlemedim.

Originalsa Elena başka karakter olarak gelmişti galiba sonra noldu o karaktere

Kaçıncı bölümlerde var özledim kızı [emoji7]

kaçıncı bölüm olduğnu unuttum ama 1 bölümde konuk oyuncu olmuştu galiba klaus ve eljahın aşık olduğu kadındı tatiana falandı galiba

kaçıncı bölüm olduğnu unuttum ama 1 bölümde konuk oyuncu olmuştu galiba klaus ve eljahın aşık olduğu kadındı tatiana falandı galiba
Sonra noldu o karaktere

Onu transfer edelim tvdye[emoji7] [emoji7] [emoji7]

İndiriyorum 2 bölümünü inince izleyeceğim.