Herkese öneriyorum ama kimse de başlamadı artık pes ettim.flash a şimdi başlasan ekime kadar 1.sezonu çok rahat bitirirsin cnm yeni sezona yetişirsin geçen yıln en iyi işlerinden biriydi bir şans ver kesinlikle @mrt-06 da önerir sana
Ne 0.4'ü? Dünkü reytinglere göre Arrow'un tekrarı 0.6 almış. 😱evet yeni bölüm 1.4 alıyor genelde yanı diğer cw dizileri 0.5 alırken flashın tekrar bölümleri 0.5 alıyor tabi arrowda 1.3 civarı alıp tekrarı 0.4 alan dizi şuan en çok izlenen iki cw dizisi bunlar 3. oalrak ise süpernatural geliyor 1 reyting kitleyi hala koruyorlar bir kemik izleyicimiz var
9:00
CBS Big Brother 2.4/8 8.20
NBC Dateline Mystery (9-11PM) 1.4/5 6.06
ABC Mistresses - Season Finale 1.4/5 5.34
FOX Bones - R 1.3/4 4.85
CW Arrow - R 0.6/2 1.62
Bu dizi güzel mi hep başlama isteyim var ama başlamıyorum?@Çiğdem- etiketliyoruz hiç bakmıyorsun.
Valla benim de Flash listemde Friends'den sonra 2.ydi ama The 100 Flash'ı geçti.arrow benim süpernaturaldan sonra sevdiğim en çok 2.dizim 20 dizim var liste yapıyorum şuan 1.sıramda süpernatural 2. sıramda arrow var the flash 3. sıramda yanıa rrowu flashtanda önde tutuyorum çok güzel bir dizi sende net sorun hallolmusken arrowa devame tseydin keşke cnm izlemek istiyordun 🙂🙂🙂
Son düzenleme: