Arrow 4.Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

flash a şimdi başlasan ekime kadar 1.sezonu çok rahat bitirirsin cnm yeni sezona yetişirsin geçen yıln en iyi işlerinden biriydi bir şans ver kesinlikle @mrt-06 da önerir sana :F
Herkese öneriyorum ama kimse de başlamadı artık pes ettim. :F

evet yeni bölüm 1.4 alıyor genelde yanı diğer cw dizileri 0.5 alırken flashın tekrar bölümleri 0.5 alıyor tabi arrowda 1.3 civarı alıp tekrarı 0.4 alan dizi şuan en çok izlenen iki cw dizisi bunlar 3. oalrak ise süpernatural geliyor 1 reyting kitleyi hala koruyorlar bir kemik izleyicimiz var :F:F:F
Ne 0.4'ü? Dünkü reytinglere göre Arrow'un tekrarı 0.6 almış. 😱

9:00
CBS Big Brother 2.4/8 8.20
NBC Dateline Mystery (9-11PM) 1.4/5 6.06
ABC Mistresses - Season Finale 1.4/5 5.34
FOX Bones - R 1.3/4 4.85
CW Arrow - R 0.6/2 1.62

@Çiğdem- etiketliyoruz hiç bakmıyorsun.:T:
Bu dizi güzel mi hep başlama isteyim var ama başlamıyorum? :D (Carter için soruyorum)

arrow benim süpernaturaldan sonra sevdiğim en çok 2.dizim 20 dizim var liste yapıyorum şuan 1.sıramda süpernatural 2. sıramda arrow var the flash 3. sıramda yanıa rrowu flashtanda önde tutuyorum çok güzel bir dizi sende net sorun hallolmusken arrowa devame tseydin keşke cnm izlemek istiyordun 🙂🙂🙂
Valla benim de Flash listemde Friends'den sonra 2.ydi ama The 100 Flash'ı geçti. :A

Son düzenleme:
İlk 10 bölümünü izlemiştim ama sonra bıraktım.Beğenmediğimden değil.
Yeniden başlayacağım.:bhr:

Herkese öneriyorum ama kimse de başlamadı artık pes ettim. :F

Ne 0.4'ü? Dünkü reytinglere göre Arrow'un tekrarı 0.6 almış. 😱

9:00
CBS Big Brother 2.4/8 8.20
NBC Dateline Mystery (9-11PM) 1.4/5 6.06
ABC Mistresses - Season Finale 1.4/5 5.34
FOX Bones - R 1.3/4 4.85
CW Arrow - R 0.6/2 1.62

Bu dizi güzel mi hep başlama isteyim var ama başlamıyorum? :D (Carter için soruyorum)

Valla benim de Flash listemde Friends'den sonra 2.ydi ama The 100 Flash'ı geçti. :A
aa ben genel oalrak diyordum burda iyi almıs gerçekten yanı kısaca the flash ve arrow tekrarlarıyla sadece diğer yeni bölümlü cw dizilerini yakalayabiliyorlar :F

the originalsa başladınmı :A:A:A

aa ben genel oalrak diyordum burda iyi almıs gerçekten yanı kısaca the flash ve arrow tekrarlarıyla sadece diğer yeni bölümlü cw dizilerini yakalayabiliyorlar :F

the originalsa başladınmı :A:A:A
Ya Elena yerine kimi aldılar tvd de :(
Elenami yedirmem .ss

Hala 5. Sezon 17. Bolumdeyim ama Elena diziye akici lik katıyordu dizi sıkıcılasmaya başlamıştı ama Elenam sayesinde süperdi :(

Elenağğğğğ :T

Çok saçma bence.Dizi Elena üstüne kuruluydu.Bare Kathrine gelsin de bende başlıyim yeniden :(

Ya Elena yerine kimi aldılar tvd de :(
Elenami yedirmem .ss

Hala 5. Sezon 17. Bolumdeyim ama Elena diziye akici lik katıyordu dizi sıkıcılasmaya başlamıştı ama Elenam sayesinde süperdi :(

Elenağğğğğ :T

Çok saçma bence.Dizi Elena üstüne kuruluydu.Bare Kathrine gelsin de bende başlıyim yeniden :(
ayoll diziyi bozan elenaydı zaten fanları kaçıran elenaydı yani şimdi bu dizi tekrardan popülerliğini geri alıcak :F:F:F

ayoll diziyi bozan elenaydı zaten fanları kaçıran elenaydı yani şimdi bu dizi tekrardan popülerliğini geri alıcak :F:F:F
Diziye yeni gelen kız elenanin yerini tutabilir mi o çok önemli.

Ben sırf elenanin boşluğu var diye originals izlemedim.

Originalsa Elena başka karakter olarak gelmişti galiba sonra noldu o karaktere :)
Kaçıncı bölümlerde var özledim kızı [emoji7]

Diziye yeni gelen kız elenanin yerini tutabilir mi o çok önemli.

Ben sırf elenanin boşluğu var diye originals izlemedim.

Originalsa Elena başka karakter olarak gelmişti galiba sonra noldu o karaktere :)
Kaçıncı bölümlerde var özledim kızı [emoji7]
kaçıncı bölüm olduğnu unuttum ama 1 bölümde konuk oyuncu olmuştu galiba klaus ve eljahın aşık olduğu kadındı tatiana falandı galiba :F:F:F

ayoll ölmüş karakterdi ooo önceki zamanoı hayal ettiler öyle gösterdiler ayrıca ninadan kurtulmamıza ben çok sevindim :A:A:A
Aa :(

Ninacım şimdi neyde oynuycak acaba[emoji7] [emoji7]
cb91f2d296aba11817f9cb046c1bafb2.jpg
d7965a60feff8439787b7307a250be5a.jpg
8cecc6c683d5747d6d31ac3fe026ffb8.jpg
4d0048fafe6adcc9249bab70aca0d1ed.jpg
9b80e859e617fa0326368377d2fbc4b8.jpg
24886a427d71dd1b94d85d06d67b4122.jpg

@xemrexxx @*YıldırıM* asalete bakın ya[emoji7] [emoji7] [emoji7]