S03B05 izledim
Ohalardayım, çüşlerdeyim, yuhlardayım 😱
Spoi içinde de bi hass***tir demek istiyorum. O son sahne neydi ylaan öyle??? Ras Guhl'du, malcom'du derken kim cıktı Birde yay kullanmamiş eliyle fırlatarak atmiş
Dizi bölüm sonuyla kendini aştı, level atladı.
Malcom yapmiştir bence @Çiğdem- Roy'u etki altına almiştir filan
Felicty'nin hayatı pek ilgimi çekmedi Şu atom bey'i de bi faaliyette görelim artık. Ben o yapmiştir hacki sandım, Felicty çocuk öldü diyince Ama annesine verdiği saatte bişeyler olur mu olur? Artık diziden öyle böyle şeyler bekliyorum artık
Sezonun en iyisi, sezon fragmanlarında vaad ettikleri "epic sezon"un meyvelerini vermeye başladılar. Bölüme 9/10 vereyim helalinden.
roy o sahnede sesi neden dğeişik geliyordu acaba
İlaç vermişlerdi ya geçen sezon güçleniyordu artık. Sinirlendiğinde öyle öküz gibi böğürüyordu heralde ondan
Valla sitelerde öyle denir demeyi bıraktım boy boy resimleri doluaaa bu arada sen o adamın atom olucağına eminmisin cnm boşa beliyor olmayalım
Valla sitelerde öyle denir demeyi bıraktım boy boy resimleri dolu
aha bak bi tane daha Şimdiden kıyafeetini merak ettim Ara final bölümünde görünür bence Şurda kaç bölümkaldı zaten
Çıksın bence de;bu adam geliceği için royu bitiricekler galiba cnm sarahı öldürdüğüne göre roy kalıcı değil bence bu dizide, atom gelince çok kalabalık olucakalrdı oliverler oyüzden atom için royu gödnericekler gibi görünüyor bence 🙂🙂🙂
cnm malcome geldi şimdi o fleteciyin yeni patronu oda atom olarak süperkahraman olcuakmıs yanı malcome ve atom da gelince çok kalabalık olmasın diye bence sarah ve roy gözden çıktı diye düşünüyorum büyük itimal yakında royda çıkıcak 🙂🙂🙂"Stephen Amell: Season 3 is going to annihilate Season 2"
İnsanı paranoyak ettiler zaten, ras al gul dedik yok o dedik felan filan son bölüm darbeyi vurdular, şimdi al baştan.
Patronun gruptaki lakabı atom'du zaten, buradada atom tiplemesiyle giriceği kesinleştimi? Stephen 3. sezonu 2. sezonu katlıyacak yazdım onu doğrular değer bişi yazdım, sürekli şaşırtıyorlar bizi.cnm malcome geldi şimdi o fleteciyin yeni patronu oda atom olarak süperkahraman olcuakmıs yanı malcome ve atom da gelince çok kalabalık olmasın diye bence sarah ve roy gözden çıktı diye düşünüyorum büyük itimal yakında royda çıkıcak 🙂🙂🙂
evet patronun atom olucağı daha gelmeden belliydi @Forumdash la her hafta konusuyoruz atom olucağı kesin yanı 🙂🙂🙂 şimdi cnm malcome bu sezon bellliki oliverlerin yanında yer alıcak oliver dediya malcomeyi ras al gul a karşı koruyacam diye bellıkı malcome oliverlerle birlitke savasıcak öte yandan kızı thea da artık savasbiliyor artı olarak atom da devreye giricekPatronun gruptaki lakabı atom'du zaten, buradada atom tiplemesiyle giriceği kesinleştimi? Stephen 3. sezonu 2. sezonu katlıyacak yazdım onu doğrular değer bişi yazdım, sürekli şaşırtıyorlar bizi.
Roy bence sanı görüyor, gerçek değildir bence gördüğü, çünkü atom zirveye oynayan bir adam roy Arrow'un öğrencisi gibi, çıkartmazlar bence.
Malcolm tek başına zaten Ras al gul ile savaşamayacağını bilmiyor elinde tek kozu kızı o yüzden onlara yakınlaşıyor. Laure'de grubu girecek belli ki. Adamın gerçekte lakabı atomdu zaten bu arada.evet patronun atom olucağı daha gelmeden belliydi @Forumdash la her hafta konusuyoruz atom olucağı kesin yanı 🙂🙂🙂 şimdi cnm malcome bu sezon bellliki oliverlerin yanında yer alıcak oliver dediya malcomeyi ras al gul a karşı koruyacam diye bellıkı malcome oliverlerle birlitke savasıcak öte yandan kızı thea da artık savasbiliyor artı olarak atom da devreye giricek
laure bile boks falan yapıyor onuda sarah gibi dövüşürken görürseniz şaşırmayın
yanı oliverler çok kalabalık olucak oyüzden sarah çıktı şimdide roy çıkmaya hazırlanıyor bence
sarahın katilirse zaten diziden çıkıcaktır 🙂🙂🙂
gerçekte lakabı atommuydu onu bilmiyorum ben bu adamı hep süperman lakabıyla hitap ediyordum bu diziye gelmeden önceMalcolm tek başına zaten Ras al gul ile savaşamayacağını bilmiyor elinde tek kozu kızı o yüzden onlara yakınlaşıyor. Laure'de grubu girecek belli ki. Adamın gerçekte lakabı atomdu zaten bu arada.
Görüceğiz ama bence roy çıkmayacak en azından bu sezon, haberleri çıkardı bence. zamanı gelince editlerim.
Malcolm karakteri gerçekten en havalı karakterlerden ama asıl soru şu herkesin belası olan bir ras al gul var batman kestiydi gerçide. Bence bu sezon kesmezler onu thea ölür felan ciddi bir aksiyon bekliyorum.gerçekte lakabı atommuydu onu bilmiyorum ben bu adamı hep süperman lakabıyla hitap ediyordum bu diziye gelmeden önce
oliver atom malcome üçlüsü yeter bence ras al gula cnm yanı diegle roy falan bence gerek yokMalcolm karakteri gerçekten en havalı karakterlerden ama asıl soru şu herkesin belası olan bir ras al gul var batman kestiydi gerçide. Bence bu sezon kesmezler onu thea ölür felan ciddi bir aksiyon bekliyorum.
Genelde son 3-4 bölümde başlıyor, daha yolumuz uzun. Ama bize okadar ras al gul gul dediler ki hala bekliyoruz nerede bu adam diye. Son bölümdede gelmedi, gösterip gösterip vermiyorlar.oliver atom malcome üçlüsü yeter bence ras al gula cnm yanı diegle roy falan bence gerek yok
oliver malcome atom üçlüsü yeter o savas sahnesini iple çekiyorum 2.sezonun sezon finalinde otür bir savas olcuak galiba