Arnavutluk - Türkiye | EURO 2020 Elemeleri - 1. Maç

Şenol Güneş 3-0'dan 3-3 puan veren takımın teknik direktörü değil mi ya. ?F @Sherlock
Şenol Güneş sayesinde bahsedilen takımın iki yıllık bir tarihi olmuş oldu, Şampiyonlar Ligi'nde kendileri adına zirveyi gördüler. :A
Ben böyle bir vefasızlık görmedim arkadaş ya :A Adam tuttuğu takıma belki de ta Metin, Ali, Feyyaz dönemlerinden beri en iyi dönemini yaşatmış. Dark bey dalga geçiyor bu adamla :A

Ben böyle bir vefasızlık görmedim arkadaş ya :A Adam tuttuğu takıma belki de ta Metin, Ali, Feyyaz dönemlerinden beri en iyi dönemini yaşatmış. Dark bey dalga geçiyor bu adamla :A
Bunlar böyle Utku bey, vefasız bunlar. :A
Düşünün, 4 hafta sonra Kadıköy'de 0-3 öne geçmişsiniz; Fenerbahçe bu sezonki rezil futbolunu oynamaya devam ediyor, GS de 1-2 tık üstüne koymuş her zamanki oyununun. Aa, o da ne? 12 dakika içinde 3. lig oyuncularından oluşan takımdan 3 gol yiyorsun ve '1' (bir) puana razı oluyorsun. Fatih Terim'e laf söylemez misiniz? :A :F

Düşünün, 4 hafta sonra Kadıköy'de 0-3 öne geçmişsiniz; Fenerbahçe bu sezonki rezil futbolunu oynamaya devam ediyor, GS de 1-2 tık üstüne koymuş her zamanki oyununun. Aa, o da ne? 12 dakika içinde 3. lig oyuncularından oluşan takımdan 3 gol yiyorsun ve '1' (bir) puana razı oluyorsun. Fatih Terim'e laf söylemez misiniz? ?F

Söylemem çünkü Fenerbahçe derbi maçlarını çok başka bir psikoloji ve havayla oynuyor, ligden düşsünler ama Galatasaray ve Beşiktaş'ı yensinler mutlu olurlar. Ayrıca Fenerbahçe, "derbi balı" denen bir şeye de sahip...

• Üzücü
Reactions: DarkLegenD
Söylemem çünkü Fenerbahçe derbi maçlarını çok başka bir psikoloji ve havayla oynuyor, ligden düşsünler ama Galatasaray ve Beşiktaş'ı yensinler mutlu olurlar. Ayrıca Fenerbahçe, "derbi balı" denen bir şeye de sahip...
Aynen, kenardan orta açarak gol atmaya çalışmak için derbi havası lazım zaten. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Düşünün, 4 hafta sonra Kadıköy'de 0-3 öne geçmişsiniz; Fenerbahçe bu sezonki rezil futbolunu oynamaya devam ediyor, GS de 1-2 tık üstüne koymuş her zamanki oyununun. Aa, o da ne? 12 dakika içinde 3. lig oyuncularından oluşan takımdan 3 gol yiyorsun ve '1' (bir) puana razı oluyorsun. Fatih Terim'e laf söylemez misiniz? ?F
Ya o maç için eleştirilebilir hoca da, sen Şenol hocanın size, mili takıma ve diğer takımlara yaşattığı o kadar başarıdan sonra 3-0'dan çevirtmesiyle mi hatırlayacaksın :A

Kral attıı :A

• Güldürdün
Aynen, kenardan orta açarak gol atmaya çalışmak için derbi havası lazım zaten. :A

Yahu Hasan Ali hayatında 3-0’dan 3-3 olan maçtaki gibi başka gol atmış mı? :A Bildiğin derbi balı var bu adamlarda işte. Onu da geçtim, adam Beşiktaş’ı üst üste iki sezon şampiyon yapmış. Şampiyonlar Ligi’nde hayatınızda tatmadığınız başarıları tattırmış. Sen gidip adamı tek bir maçla “leş” ilan ediyorsun. :A 8-0’ı, “feda” dönemlerini falan çok çabuk unuttunuz. :A Neyse önümüzdeki sezonlarda bol bol hatırlarsınız nasılsa. :A

• Güldürdün
Valla herif hem çok sevimsiz hem de oyununda büyük eksikleri var ama harbi iyi golcü ya bir şekilde atıyor gollerini :A

Açıkçası Diagne yerine gelsin isterdim, hem bir şekilde atıyor gollerini, hem daha ucuz olurdu. :A Beşiktaş’ı da o taşıyor bu sezon zaten, baya gol attı. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Açıkçası Diagne yerine gelsin isterdim, hem bir şekilde atıyor gollerini, hem daha ucuz olurdu. :A Beşiktaş’ı da o taşıyor bu sezon zaten, baya gol attı. :A
Diagne'nin penaltıdan gol atmak dışında bir numarasını göremedik zaten, onu Burak da yapardı, üstüne bir de akan oyunda da gol atardı paramız da cebimizde kalırdı :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Sana avatarımdaki gibi bakıyorum kütük dostum :A
Hainlerin sonu böyle olur :A
kAQ-52dyLQlKUK5yToeuc54svUf7JUz9Bb2LR16iVuFCih3haFEbmJKDISliAe-UZ_RMRaKJ5BtAfN6dZmJB0QoAcVPmevQ7eYbocQ=w512-h288-nc

• Üzücü
Reactions: Maskeli Fedai