o yazılan yabancı şeyleri ben anlayamadım... hem doğru olsa bana ne bundan ya....oynamıyom bana ne...sen benimkileri türkçe kabul etmedin ben yabancı dilde mi kabul etcem...ne malum doğurtan ebeme sövmediğin....çatlada patla oh...oh.... yabancı dile geçen güzel laf ettim bunu yazın çabuk...:hihi:arkadaşım bak örnek önceki forum konularından hırvatistan tv verileri :1.fgsn 6.muhteşem yüzyı
bu da makedonya 1. aşk ve ceza 2.ve 5. yaprak dökümü 4. hanımın çifliği
o yazılan yabancı şeyleri ben anlayamadım... hem doğru olsa bana ne bundan ya....oynamıyom bana ne...sen benimkileri türkçe kabul etmedin ben yabancı dilde mi kabul etcem...ne malum doğurtan ebeme sövmediğin....çatlada patla oh...oh.... yabancı dile geçen güzel laf ettim bunu yazın çabuk...:hihi:
onlar görüştü takasın apyklaştığı arapalrın yorum yaptıklarını kabul ettimayrıca adlara bakman yeterli dillerini bilmene gerek yok sulejman diyor turska diyor ne olabilir rus dizisi mi
valla x emreciğim vikipedi de yazanları youtube yi kopyalayıp buraya geçirmeye çalışmaktan daha önemli işlerim var benim....böyle sıradan işlerle sen de fazla yorma kendinide yat uyu m.yüzyılın her haberini konu yapıp forumu muhteşemliyon zaten..... hayata geçen güzel laflar ettim yazın bunuda..:hihi:
Foto koymuş ben de açık ara 1. Olmuş sandim
sen öyle sanmışın....ben yazılanları bile anlayamadım...birara ninemize falan dövüyo zannettim...sinirlendiydim....sen onunla yırtmışın....ne diycem ben su içmeye gitcem..gelene kadar xemreyi oyala sen yaz....takasta ders çalışıyo bana sattı...sende bi bahaneyle başkasına sat...Foto koymuş ben de açık ara 1. Olmuş sandim
Aga ben yattim sen de emre ile ugrasma yazık bugün bayağı bi kanıta bogduk yetertakas xantier beyazsoy nerdesin leeeeeennnn...alın şu xemreyi başımdan...kaçıp gitmeyin...turska suleyny falan diyo bu...amanın ..en iyisi şaban taktiği...kışkış cinler kışkış..yallah cinler yallah....:indecisiveness:
xemre birşey sorcam sen japonyadan mı yazıyon şuan nerden yazıyon... meridyenlere geçen güzel bir laf ettim galiba..:Wfoto değil o reyting tablosu konusuna girersen kaytnağı da yazıyor açıp okutrsun
Aga ben yattim sen de emre ile ugrasma yazık bugün bayağı bi kanıta bogduk yeter
Kenara çok şey yazdık agaseni güldürebildiysdek ne mutlu bize....ama sende bizi biraz güldürsen ne güzel olcak.....herşey karşılıklı dimi.....yalan dünyada konuşulacak laf ettim yazın bunuda bir kenara....ilerde torun torbaya gösteririz....:168:
xemre birşey sorcam sen japonyadan mı yazıyon şuan nerden yazıyon... meridyenlere geçen güzel bir laf ettim galiba..:W
yok ...avans olarak uğraşıyom..bir dahaki sefere ordan düşcem....daha az uğraşcam....kotayı doldurayım biraz...ticarette okutulacak laflar ettim bu ara...Aga ben yattim sen de emre ile ugrasma yazık bugün bayağı bi kanıta bogduk yeter
yok o yüzden demedim...japonyadan yazıyosan normal....eee orda güneş doğdu..6 saat ileri saat 9 filandır türkiye de saat 03 filan da....yok yok yani şurda 3 saat kalmış güneşin doğmasına sen ordan bi 50-100 kadar kanıt falan çıkar boşum ben...zaman farkını aşan güzel laflar ettim bu arada farkında olmadan......[X(]yok cnm bildiğin türkiyedenim ama youtubedeki kanaları çok takişp ettiğimden anlamlarını biliyorum o tablonun
Ne kanıt araması saat 3 oldu herkes yattıoyalarsınız anca taksla beyazsoy kanıt arıyor dimi .d armasınlar bouna bulamazlar ya da buldukalrı kanıtlar 5 sene öncesinin olur 2011 ya 2012 nin değil .d
- - - Ekleme - - -
kanıtın anlamını bşlmesek yutucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?