Armağan Çaglayan'dan Reyting Şifreleri

neyine gelmemyen espriler panpa adamın boyutu küçük zaten her yerine çekilebilir o mesaj

mustafayı kanuniye öldürttü demedin mi elde kanıtın varmı bunu derken .. yok ama herkesten delil istersin
)))))) pargalı( asıl ismi makmul ibrahim) de hurrem öldürttü dimi
)))))

ben sana komple ispanyayı satın alıcam merak etme

- - - Ekleme - - -

beyazsoy da konuya 10 dakika bakıyor 10 satır yazıyor sonra defans açekiliyor çok sıkıcı oldu konu zaten hızlı kaldı bir uyusam mı
6 kişi görünüyo burda ama yalnız ikimiz varız gibi....zaten 3 saat kaldı şunun şurasında sabaha.....:168:

mustafayı kanuniye öldürttü demedin mi elde kanıtın varmı bunu derken .. yok ama herkesten delil istersin
)))))) pargalı( asıl ismi makmul ibrahim) de hurrem öldürttü dimi
)))))

taşlıocalının ağıtı v ar
venedikelçilerinin mektupları var daha ne istiyon

tarihin arka oadasına takılıyorum ondan geç yazıyorum
))))

şaka maka....bu yazışmaların sonu sağlam biryere bağlanmazsa gerçekten kızcam yalnız....kaç saattirneyi tartışıyoz biz.lennnnnnn... mesaj kotasını mı doldruyoz....

taşlıocalının ağıtı v ar
venedikelçilerinin mektupları var daha ne istiyon

mektubta ne diyor muhtemelen dedikodudur. gerçek belge istiyoruz venedikler nerden bilecek
)) sarayın içindeki konuşmaları. onlar sarayın içine böcek mi attı

mektubta ne diyor muhtemelen dedikodudur. gerçek belge istiyoruz venedikler nerden bilecek
)) sarayın içindeki konuşmaları. onlar sarayın içine böcek mi attı

adamalr mustafanın cesedeini görmüşler dedikodu yapmadıkalrını ortada
taşlıcalıya ne dicen peki o da hürreme garezi vardı ondan mı yazdı

Beyler boşa çenenizi yoruyorsunuz, Ocak ayı geldiginde herşey belli olacak
gidin yatın Adamı hasta etmeyin

geçenlerde kadının biri içimiz dışımız dizi oldu demişti ya doğruymuş vallaha.....kan grubuma baktırsan vadi çıkcak içinden bu gidişle....:indecisiveness:

halil inancık kesin olarak söylüyor pargalıda mustafda isyan ettiğini. kanıtlarıyla koyuyor. nasıl hürrem fitne yapsın yahuu
)) adamları isyana mı zorladı hürem yani
)))

halil inancık kesin olarak söylüyor pargalıda mustafda isyan ettiğini. kanıtlarıyla koyuyor. nasıl hürrem fitne yapsın yahuu
)) adamları isyana mı zorladı hürem yani
)))

isyan mı isyan görüntüsü mü farkına var önce mustafanın kendi askerlerinin olması tahta çıkmadan sakal bırakması falan isyan belirtisi
her bunu yapoan şehzade öldürülseydi osamnlı 200 yla yıkılırdı

- - - Ekleme - - -

Evet bir kaç mesaj okudum anladım
size iyi geceler bu konular beni aşar

seni dğeil tüm vadicileri aşar panpa
resimdeki sen misin necati,den karizmatik çıkmşlın vadiye alsınlar seni

bak bu mesajindan sonra burayi vadiciler basabilir ve konu mesaj rekoru kirar
evet benim panpa sagolasin