Armağan Çaglayan'dan Reyting Şifreleri

olcak o kadar ...sen vadiye gel hayatını yaşa....biz sana hüremi gitmiş sülümanı kalmış sharen stonu bile tattırırız. hakkıyla...messi uçan teyyare kalır sharon ablanın yanında...ayrıca cem yılmazın şeyine gelmeyen esprilerde bizde var....şeyine aklına...:W

neyine gelmemyen espriler panpa adamın boyutu küçük zaten her yerine çekilebilir o mesaj :d

beyaz<soy ben="" dizideki="" kurguyla="" gerçeği="" ayırt="" edecek="" akla="" sahibim="" merak="" etme="" sen="" öyle="" gibi="" zehir="" şişeleri="" havad="" auçuşmamıştır="" biliyorum
şike var demedin mi ima etmek demek olmuyorsa olabilir +</soy>
ayrıca ben kurgu ile geçreğin farkındayım öle dizideki gibi zehir şişeleri havada uçamıştır biliyorum

mustafayı kanuniye öldürttü demedin mi elde kanıtın varmı bunu derken .. yok ama herkesten delil istersin :))))))) pargalı( asıl ismi makmul ibrahim) de hurrem öldürttü dimi :))))))

ben sana komple ispanyayı satın alıcam merak etme :d

- - - Ekleme - - -

beyazsoy da konuya 10 dakika bakıyor 10 satır yazıyor sonra defans açekiliyor çok sıkıcı oldu konu zaten hızlı kaldı bir uyusam mı :d
6 kişi görünüyo burda ama yalnız ikimiz varız gibi....zaten 3 saat kaldı şunun şurasında sabaha.....:168:

ben sana komple ispanyayı satın alıcam merak etme :d

- - - Ekleme - - -

beyazsoy da konuya 10 dakika bakıyor 10 satır yazıyor sonra defans açekiliyor çok sıkıcı oldu konu zaten hızlı kaldı bir uyusam mı :d

tarihin arka oadasına takılıyorum ondan geç yazıyorum :)))))

şaka maka....bu yazışmaların sonu sağlam biryere bağlanmazsa gerçekten kızcam yalnız....kaç saattirneyi tartışıyoz biz.lennnnnnn... mesaj kotasını mı doldruyoz....

taşlıocalının ağıtı v ar :d venedikelçilerinin mektupları var daha ne istiyon :d

mektubta ne diyor muhtemelen dedikodudur. gerçek belge istiyoruz venedikler nerden bilecek :))) sarayın içindeki konuşmaları. onlar sarayın içine böcek mi attı

mektubta ne diyor muhtemelen dedikodudur. gerçek belge istiyoruz venedikler nerden bilecek :))) sarayın içindeki konuşmaları. onlar sarayın içine böcek mi attı

adamalr mustafanın cesedeini görmüşler dedikodu yapmadıkalrını ortada:D taşlıcalıya ne dicen peki o da hürreme garezi vardı ondan mı yazdı

Beyler boşa çenenizi yoruyorsunuz, Ocak ayı geldiginde herşey belli olacak :) gidin yatın Adamı hasta etmeyin :D

geçenlerde kadının biri içimiz dışımız dizi oldu demişti ya doğruymuş vallaha.....kan grubuma baktırsan vadi çıkcak içinden bu gidişle....:indecisiveness:

halil inancık kesin olarak söylüyor pargalıda mustafda isyan ettiğini. kanıtlarıyla koyuyor. nasıl hürrem fitne yapsın yahuu :))) adamları isyana mı zorladı hürem yani :))))

halil inancık kesin olarak söylüyor pargalıda mustafda isyan ettiğini. kanıtlarıyla koyuyor. nasıl hürrem fitne yapsın yahuu :))) adamları isyana mı zorladı hürem yani :))))

isyan mı isyan görüntüsü mü farkına var önce mustafanın kendi askerlerinin olması tahta çıkmadan sakal bırakması falan isyan belirtisi :D her bunu yapoan şehzade öldürülseydi osamnlı 200 yla yıkılırdı

- - - Ekleme - - -

Evet bir kaç mesaj okudum anladım :) size iyi geceler bu konular beni aşar :D

seni dğeil tüm vadicileri aşar panpa :D resimdeki sen misin necati,den karizmatik çıkmşlın vadiye alsınlar seni:)

isyan mı isyan görüntüsü mü farkına var önce mustafanın kendi askerlerinin olması tahta çıkmadan sakal bırakması falan isyan belirtisi :D her bunu yapoan şehzade öldürülseydi osamnlı 200 yla yıkılırdı

- - - Ekleme - - -

seni dğeil tüm vadicileri aşar panpa :D resimdeki sen misin necati,den karizmatik çıkmşlın vadiye alsınlar seni:)

bak bu mesajindan sonra burayi vadiciler basabilir ve konu mesaj rekoru kirar :) evet benim panpa sagolasin :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,105
Üyeler
8,483
Son Üye
justking