Maskeli Fedai
Favori Üye
La yok senden elektrik alamadım ben Sen istisna olabilirsin çirkinella seniYapma yapma
Olm hoşlanmıyorum bu sohbetten yapmaLa yok senden elektrik alamadım ben Sen istisna olabilirsin çirkinella seni
Olm hoşlanmıyorum bu sohbetten yapma
O sadece bir kişiyle konusur bu konuyuLa yok senden elektrik alamadım ben Sen istisna olabilirsin çirkinella seni
Hhaha Aaa tamam yarına kadar daha sarmayacam
Hoş geldiniz.
hosgeldin
Hoşgeldin.
@BuraK hoşgeldin burak
Hoş geldin @BuraK
Hoş geldin. Sanırım bi tek benim tanımadığım yeni üyesin. İyi forumlar
Hoşgeldin. Sende GS'li tipi var, hislerimde hiç yanılmam.
Sen forumu bildim bileli varsın zaten bee @BuraK
Hoşgeldin @BuraK . O süreci admin dahil herkes atlatıyor ya. Forumun yaş ortalaması yükseliyor tabiki
Sen nerelerdesin? Gerçi seninle kopmadık, ayrı konu. Forumdakilerle koptun.
Hoşgeldin.
Hoşbuldum Teşekkürler herkese
Senle tanışmış olmamız lazım, ben mi yanlış hatırlıyorum
Çocukluk aşkımsın sen ilk göz ağrımsın! Kimseyi kimseyi sevmedim senin gibi!
Sevdanın uğruna terkettim her şeyi!
Hayatın anlamı GA-LA-TA-SA-RAY!
Evet, sende ben seni bildim bileli profil fotonu sincap yapıyorsun sevgili @Çiğdem-
Aslında isim olarak görüyorum seni ama birebir bir konuşmamız olmadı sanırsam
Benim öyle bir iddiam yok ama instagramdan takip etmen için sebep bu olmamalı, istediğin zaman takip edebilirsin
Valla Ozan ben kendimi bildim bileli hep büyüktü ondan ergenlik dönemini burda mı atlattı onu bilemiyorum
Ulan haftada bir hikayelerine cevap atarak bulaşıyorum zaten sana birde "nerelerdeydin?" Yazmış
Bir kere ben bulaştım, bir kere de sen. Sabah akşam cevap atıyormuş izlenimi bıraktın.Hoşbuldum Teşekkürler herkese
Evet, sende ben seni bildim bileli profil fotonu sincap yapıyorsun sevgili @Çiğdem-
Benim öyle bir iddiam yok ama instagramdan takip etmen için sebep bu olmamalı, istediğin zaman takip edebilirsin
Valla Ozan ben kendimi bildim bileli hep büyüktü ondan ergenlik dönemini burda mı atlattı onu bilemiyorum
Ulan haftada bir hikayelerine cevap atarak bulaşıyorum zaten sana birde "nerelerdeydin?" Yazmış
Bir kere ben bulaştım, bir kere de sen. Sabah akşam cevap atıyormuş izlenimi bıraktın.
Profil resmin olmayınca anlayamadım. Birde dün çaylaktın diye gördüm Robin'i güzel ve çekici buluyorsan hatırladım
O da vardı, doğru. "Zuhahahahha" cevabına nasıl karşılık vereyim?Ben 2 defa bulaştım fakat ilkinde bana görüldü atmıştın sevgili gardaşım
Haha Senle bir tek onu konuştuk sanırsam Bir ara rahatsız ederim DM'den seni hazırda bekle gardaşım
Ben 2 defa bulaştım fakat ilkinde bana görüldü atmıştın sevgili gardaşım
Haha Senle bir tek onu konuştuk sanırsam Bir ara rahatsız ederim DM'den seni hazırda bekle gardaşım
Hoşbuldum Teşekkürler herkese