Show Arkadaşlar İyidir - Dizi Yorumları

Diziyi dün gece izledim ama.yorum atmamışım. Bence güzel bir iş olmus ama samimi bir iş mi orası tartısılır bence. Yani genç isimler fena değildi, yolları açık ilerler zaten. Ama diziye pek ısınamadım, bi Kavak Yelleri havası alamadım.
2. bölüme de bakarım.

Şimdi beğendin mi beğenmedin mi

Bu diziden alman gereken hava Kavak Yelleri olamaz, onu Bodrum Masalı'ndan alacan bu diziden ben Tatlı Küçük Yalancılar havası aldım benzerlikler var.

Bu diziden alman gereken hava Kavak Yelleri olamaz, onu Bodrum Masalı'ndan alacan bu diziden ben Tatlı Küçük Yalancılar havası aldım benzerlikler var.
Bodrum Masali da olamaz, bu dizi sonuçta asıl gençler üzerine kurulu. Yani asıl havayi burada bekledim, TKY ne alaka?

Kafan mi güzel la senin

Şimdi beğendin mi beğenmedin mi

Gizem karakteri TKY'deki A'ya benziyor
akın akınözü kösemde çok kötü yaşlanmıştı diğerleri 30 a anca gelirken bu 45e merdiven dayamıştı
@Çiğdem- @Harunnn60 @Forumdash @denizz19 @Aserat @vadikızı

Hazır sayfaya gelmişken bir iki kelimede ben söylim

Dizi abd gençlik dizileri gibi karakterleir ve öyküleri var. Kızlar net kötü ve kötü kız hep sexy
Dizinin çok sexy macerayla başladı
ne bileyim sahnede oynamalar, sonra colgınlık yapıp cırılcıbıldak havuza atlamalar filan
aile kültürü bizimkilere hiç benzemiyor
takip etmem arada rastlarsa hikayeden kopmamak için bakarım

gossip girl izlemiş adamın dediklerine bak aile kültürüymüş

Yeni bir diziye bugünde fragman yayınlamak nedir.. Neyse fragman harika gözüküyor heyecanla bekliyorum.

Olayları kanala bağlama lütfen
Aşk Laftan Anlamaz'a haftada 4 fragman yayınlıyor kanalımız
Yüksek Sosyete'yede geç verilmişti fragman.
O değilde bu dizi nasıl kötü arkadaş olunur onu öğretiyor veya nasıl birine güvenilmez

Gizem nasıl bir arkadaş .ss

Müzikal dizisi gibi bölümde tam 3 şarkı çaldı
hikaye ortalarda yavaşladı ama müzikler güzeldi son sahnede şok gelişmeler yaşandı. Merve'ye kamyon çarptı hiç beklemediğim bi olaydı ve sahne çok iyiydi bi an ekrana bakakaldım sadece
ardından Gizem Eren ile buluştu ve öp beni dedi Seda'da tam yanlarına gidecekken Eren öptü bir şokta ordan yedik.
Haftayı sabırsızlıkla bekliyorum.