hangi güneİyi sağlam bir dizi geldin K.g gelsin mesela
hangi güneİyi sağlam bir dizi geldin K.g gelsin mesela
Çarşamba niye 2'inci oluyohangi günepazartesiye gelirse iyi olurtotal kitleyi hüp diye çekerçarşamba da 2.olarak fena gitmez
çarşamba geleneğinden dolayı zirvede olan dizi bitmeden başka dizi zirveyi alamazÇarşamba niye 2'inci oluyo
Gelenek bozulur belki K.g zirveye amargo koyarçarşamba geleneğinden dolayı zirvede olan dizi bitmeden başka dizi zirveyi alamaz
hiç sanmamGelenek bozulur belki K.g zirveye amargo koyar
Sorma ya X-Factor'den benim de umudum yok artık.o sadece totalde zirveyi alabilir .ss
çarşamba günü boşluk var diye dizileri atıyorlar en fazla 5 alan çıktı bu sene boşuna harcamasınlar
x factor jürisi iş yapmayacak gibi
Part 2'de iyi gider bence hiç elleşmesinler günü ve saati iyihiç sanmam
neyse bakalım kanal d ne yapacak arkadaşım hoşgeldin i tutrarsa pzrtesi pt 1 de yeni bölüm perşembe pt 2 de tekrarı olur bence
senin de işine gelir o ses gidiyor karadayı rakipsiz mi kalsınPart 2'de iyi gider bence hiç elleşmesinler günü ve saati iyi
Survıvor geliyor gelsin bakalım Pazartesi'yi geldiği gibi kaçarsenin de işine gelir o ses gidiyor karadayı rakipsiz mi kalsın
survivor zaten ab de rakip olamıyorSurvıvor geliyor gelsin bakalım Pazartesi'yi geldiği gibi kaçar
O dizi de PT2 olmalı mutlaka. Pazartesi'ye gelmesi gereken yapım belli Xfactor. O tutmazsa hiçbiri tutmaz.Ben de PT2 iyi olur artık diye düşünüyorum.
Çünkü düşününce Kanal D`nin bir sürü dizi projesi var. Onlardan illa ki biri Pazartesi olacak. İlk denemeyi Ne Diyosuun ule yapmalılar bence.
Arkadaşım Hoşgeldin`in yeri iyi şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?