Arkadaşım Hoşgeldin Pazartesi Akşamı Saat 20:00'da Kanal D'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
65,613
Puanı
1,060
Yılbaşında ilk kez Kanal D ekranlarında yayınlanan, Tolga Çevik ve Ezgi Molalı Arkadaşım Hoşgeldin programı iki grupta da çok iyi reytingler alarak zirveye oturmuştu.

Kanal D daha sonra programı Perşembe 22:30'da yayınlamaya karar vermiş ve program yine çok iyi reytingler alarak kanalını memnun etmeyi başarmıştı.

Bu sene Pazartesi akşamları prime time kuşağında umduğunu bir türlü bulamayan Kanal D, yarın akşam Arkadaşım Hoşgeldin'in 2.bölümünün tekrarını yayınlayacak.

Arkadaşım Hoşgeldin 2.bölümünün tekrarıyla 13 Ocak Pazartesi akşamı saat 20:00'da Kanal D'de!

FhEiIdmlks4eGm71mhUde3pf.jpg

Kanal D öbür hafta bir el atmalı Pazartesi'ye. Yeni yapımlarından birisi gelsin artık. Arkadaşım Hoşgeldin iyi gidecektir ama zırt pırt tekrarının yayınlanması da programa zarar verebilir..

Ben de pt2'lik görüyorum programı neden pt1 yapıyonuz ki😕 Zaten pt1'de denendi bu program farklı kanallarda. AGB döneminde hemde:T:(yani reytingin bolcana dağitildiği dönem)

Tekrarlarını yayınlayıp milleti bıktırmaya çalışıyorlar herhalde,bu uzun vadede programa zarar verir bunu görmüyormu kanal d

Kesinlikle yeri degismemeli. Persembe PT-2de zamanla 10 reyting bile alir.

Pazartesi PT-1 cok yanlis bir karar olur.

Pt2 haricinde özellikle de Pazartesi günü hayatta izleyemem ben. Günüyle oynanmasın, tekrarını vereceklerse versinler pazartesi günleri ama yeni bölümün günü ve saati gayet iyi. :bağır:

tekrarı iyi reyting alırsa pazartesiye geçsin :) kayıp bitiyi zaten bugüne kaliteli bir iş şart o yüzden o ses ve karadayı çok kolay totalleşebilecek işler olduklarını gösterdiler bile çoktan :A

tekrarı iyi reyting alırsa pazartesiye geçsin :) kayıp bitiyi zaten bugüne kaliteli bir iş şart o yüzden o ses ve karadayı çok kolay totalleşebilecek işler olduklarını gösterdiler bile çoktan :A
Çarşamba olsun daha iyi boşluğu doldurur çok iyi gider :lol:

Yeni bölümü zannettim bir an sinirlendim :D, Cuma tekrarı var Pazartesi tekrarı var Kanal D tüm boş günlere koyacak anlaşılan. 😕

Arkadaşım Hoşgeldin Perşembe pt-2 gayet iyi. Pazartesi totalde 6, ab'de 8 alması çok zor. Hem Vadi'ye de rakip lazım değil mi? :X Pazartesi'ye Ne Diyosuun ya da X-Factor gelsin. :X

Çarşamba'ya Rıza baba gelirse my'yi geçer. :A Al sana tartışma gece boyu sürer. :A

Arkadaşım Hoşgeldin Perşembe pt-2 gayet iyi. Pazartesi totalde 6, ab'de 8 alması çok zor. Hem Vadi'ye de rakip lazım değil mi? :X Pazartesi'ye Ne Diyosuun ya da X-Factor gelsin. :X

Çarşamba'ya Rıza baba gelirse my'yi geçer. :A Al sana tartışma gece boyu sürer. :A
Rıza baba gelse otalığın tozunu artırır

Rıza baba gelse otalığın tozunu artırır
o sadece totalde zirveyi alabilir .ss

çarşamba günü boşluk var diye dizileri atıyorlar en fazla 5 alan çıktı bu sene boşuna harcamasınlar :F

x factor jürisi iş yapmayacak gibi :(