hangi güneİyi sağlam bir dizi geldin K.g gelsin mesela![]()
hangi güneİyi sağlam bir dizi geldin K.g gelsin mesela![]()
Çarşamba niye 2'inci oluyohangi günepazartesiye gelirse iyi olur
total kitleyi hüp diye çeker
çarşamba da 2.olarak fena gitmez
![]()
çarşamba geleneğinden dolayı zirvede olan dizi bitmeden başka dizi zirveyi alamazÇarşamba niye 2'inci oluyo![]()
Gelenek bozulur belki K.g zirveye amargo koyarçarşamba geleneğinden dolayı zirvede olan dizi bitmeden başka dizi zirveyi alamaz![]()
hiç sanmamGelenek bozulur belki K.g zirveye amargo koyar![]()
Sorma ya X-Factor'den benim de umudum yok artık.o sadece totalde zirveyi alabilir .ss
çarşamba günü boşluk var diye dizileri atıyorlar en fazla 5 alan çıktı bu sene boşuna harcamasınlar
x factor jürisi iş yapmayacak gibi![]()
Part 2'de iyi gider bence hiç elleşmesinler günü ve saati iyihiç sanmam
neyse bakalım kanal d ne yapacak arkadaşım hoşgeldin i tutrarsa pzrtesi pt 1 de yeni bölüm perşembe pt 2 de tekrarı olur bence![]()
senin de işine gelir o ses gidiyor karadayı rakipsiz mi kalsınPart 2'de iyi gider bence hiç elleşmesinler günü ve saati iyi![]()
Survıvor geliyor gelsin bakalım Pazartesi'yi geldiği gibi kaçarsenin de işine gelir o ses gidiyor karadayı rakipsiz mi kalsın![]()
survivor zaten ab de rakip olamıyorSurvıvor geliyor gelsin bakalım Pazartesi'yi geldiği gibi kaçar![]()
O dizi de PT2 olmalı mutlaka. Pazartesi'ye gelmesi gereken yapım belli Xfactor. O tutmazsa hiçbiri tutmaz.Ben de PT2 iyi olur artık diye düşünüyorum.
Çünkü düşününce Kanal D`nin bir sürü dizi projesi var. Onlardan illa ki biri Pazartesi olacak. İlk denemeyi Ne Diyosuun ule yapmalılar bence.
Arkadaşım Hoşgeldin`in yeri iyi şu an.![]()