Arkadaşım Hoşgeldin Bitiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kerim yavuz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
185
Puanı
145
Kanal D'de yayınlanan Arkadaşım Hoşgeldin programı final yapmaya hazırlanıyor.

Düşen reytingler nedeniyle iç yapımlar ve şirket bünyesinde küçülmeye giden Kanal D popüler programı bitirmeye hazırlanıyor. Tolga Çevik ve Fırat Parlak'ın birlikte hayata geçirdiği Arkadaşım Hoşgeldin'in Aralık sonu itibariyle final yapacağı ve anlaşma yenilenmeyeceği belirtiliyor.

316b413.jpg

Program bitmeyecek.
Bende tam konusunu açıyordum.
Neyse yine açayım düzeltiyim.

Show TV'nin alıp, Pazar gününe koyup, A/B'nin zirvesini alıp Kanal D'yi çatlatmasını gönülden istiyorum.

Hatta Yalan Dünyayı da alsın Pazartesi, Salı bir yere koysun, dizi nasıl yükseltilir bir ders versin Kanal D`ye.

Yok artık bu da bitiyorsa Kanal D cidden kepenkleri indirsin :D

Show TV'nin alıp, Pazar gününe koyup, A/B'nin zirvesini alıp Kanal D'yi çatlatmasını gönülden istiyorum.

Hatta Yalan Dünyayı da alsın Pazartesi, Salı bir yere koysun, dizi nasıl yükseltilir bir ders versin Kanal D`ye.​
Yalan dunya İc yapim projesi oldugu icin sanmam Transfer etsinler masrafli olur yeni kanalinda da tutub tutmayacagi belli olmaz yani hatali transfer olur ama Belli Olmaz Gursel Yeni proje yarata bilir belki

Ezgi Mola büyük bir hata başka kanala bile geçse artık pek izleyemem. Ezgi Molalı bölümler bana komik gelmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...