Arka Sokaklar'dan Fragman Hatası

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Ayın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
34,308
Puanı
1,061
1731700269450.jpeg

Cuma akṣamları Kanal D'de ekrana gelen Arka Sokaklar dizisi ile ilgili ilginç bir hata yapıldı.

Bu akṣam 690. bölümü ile ekrana gelen Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm Fragmanı, dizinin yeni bölümü daha baṣlamadan önce Youtube'da yayınlandı.

22 Kasım cuma günü ekrana gelecek olan 691. Bölüm Fragmanı, yeni bölüme 4-5 saat kala yayınlandı.

Böyle bir hatanın niye yapıldığı henüz bilinmiyor.

İṣte yeni bölüm fragmanı:

Fragman hatası değil Kanal D'nin aklınca yapmaya çalıştığı PR'ın sonucu. :A Kızıl Goncalar tuttu diye 1 bölümlük de olsa tarikat temasını işleyeceklerini önden duyurmak istemişler ama saçma olmuş. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Kizil Goncalara neden özeniyosunuz 🤣
Bakalim Şerbeti hangisinde uygulucaklar

Şaşırmadık Sezonun en çok izlenenleri gold projeleri olunca böyle oluyor özenin anca özene bilirsiniz

Kizil Goncalara neden özeniyosunuz 🤣
Bakalim Şerbeti hangisinde uygulucaklar

Şaşırmadık Sezonun en çok izlenenleri gold projeleri olunca böyle oluyor özenin anca özene bilirsiniz

Senin Gold Yapım aṣkını nereye koyacağız bilemedim. :A

Gold Yapım çalıṣanı mısın yoksa nereden geliyor bu sevda? Gerçekten merak ettim, ondan soruyorum.
Arkadaş bir yapim sirketini begenmek icin calisanimi olmam gerekiyor ? Sacma bir soru ya farkli is yapsinlar digerinide sevelim demekki dogru projeyi yapa bilecek birisi olmadigi icin daha dogrusu cesaretli konulara isik tuta bilecek birisi olamadigi icin suan Gold Film sevdalisiyiz
------

Arkadaş bir yapim sirketini begenmek icin calisanimi olmam gerekiyor ? Sacma bir soru ya farkli is yapsinlar digerinide sevelim demekki dogru projeyi yapa bilecek birisi olmadigi icin daha dogrusu cesaretli konulara isik tuta bilecek birisi olamadigi icin suan Gold Film sevdalisiyiz
Televizyon calisaniyim yapim calisani degilim amma sunu diye bilirim suan yapimcilar arasinda en çok kazanan Gold Film .... ister reyting olarak istersede para olarak

• Okudum
Reactions: Yakamoz-Asi
------

Televizyon calisaniyim yapim calisani degilim amma sunu diye bilirim suan yapimcilar arasinda en çok kazanan Gold Film .... ister reyting olarak istersede para olarak

Peki sence, bir televizyon çalıṣanı olarak, bu konuyu ele aldıkları için Arka Sokaklar'a bir pozitif etki yapar mı haftaya?

Peki sence, bir televizyon çalıṣanı olarak, bu konuyu ele aldıkları için Arka Sokaklar'a bir pozitif etki yapar mı haftaya?
Buyuk ihtimalle genel olarak Arka Sokaklar yapim degisimi yaptigindan beri kaliteside baya yuksekte gununun zorlugunda diziyi uygun bir gune koysalar ucar ...

Yav dizi iphone 6sle cekiliyo sizde diyonuz niye boyle bi hata yapti :A

Tek tarikat konulu dizi Kızıl Goncalar'mış gibi yapılan yorumlar güldürdü. :A

Sağlam bir tanıtım ile Narin bölümünden daha yüksek oranlar alabilir gelecek hafta.

Bu konuda herhangi bir kanal hata yapamaz. Daha önceden yayınlamak istemişlerdir daha fazla reklam olması adına. Gördüğüm kadarıyla yine değişik bir bölüm geliyor.