'Arka Sokaklar'da Sürpriz Gelişme!

Gerçek olduğunu düşünmüyorum bu dizinin kadrosundakiler böyle bir şeye tamam demez.

77 yaşındaki Zafer Ergin nasıl yasak varken evden çıkıp dizi çekecek. Her şey para değil şunu bir anlayın artık.
Zafer Ergin'i oynayacaklarını zannetmiyorum. Gerçi yasak geldi. Madem böyle bir şey yapılacaktı. Hiç ara vermeseydi. Kesinlikle yanlış bir hareket

daha zaten 10 kasımdaki maçı yayınladılar dizi emniyeti kullanmazlar bir sürü depo var @serhatt @serhatt
"Bu meslekte yaşamak da, ÖLMEK de ekip işidir."
77 yaşındaki Zafer Ergin nasıl yasak varken evden çıkıp dizi çekecek. Her şey para değil şunu bir anlayın artık.
İlla biri hasta olsun yada ölsün istiyorlar demek ki ben bunu anlarım. Yani virüsün ciddiyetini hala anlayamadılar mı acaba?
77 yaşında olduğunu şimdi öğrendim. Hiç 77 göstermiyor adam ya. :)
Gerçek olduğunu düşünmüyorum bu dizinin kadrosundakiler böyle bir şeye tamam demez.
Konu düzenlendi, çekimler yarın başlıyor.

Muhtemelen senaryoyu 65 yaş ve üzeri yaşlıları, 20 yaş altı çocukları yakalamak üzerine kuracaklar. Zafer Ergin'in çekimlerini de ev üzerine kurdular mı, tamamdır. Yaşı dolayısıyla evden çıkamamış moduna girerler, tamamdır.

Muhtemelen senaryoyu 65 yaş ve üzeri yaşlıları, 20 yaş altı çocukları yakalamak üzerine kuracaklar. Zafer Ergin'in çekimlerini de ev üzerine kurdular mı, tamamdır. Yaşı dolayısıyla evden çıkamamış moduna girerler, tamamdır.
ekibi gençleştirme operasyonu yapıyorlardı ama çok eleştri alıyorlar @Araf