- Reaksiyon puanı
- 67,762
- Puanı
- 1,060
zaten yeterince bölümü var manchester-city liverpooll maçını seyrettiler dizide geçen haftaGerçek olduğunu düşünmüyorum bu dizinin kadrosundakiler böyle bir şeye tamam demez.
demirören kanal d nin sahibi vermiyor aydın doğan vermiyor kanal d yeYayınlamak için ne bekliyor?
Anladım şimdi. keşke verse de izlesek.demirören kanal d nin sahibi vermiyor aydın doğan vermiyor kanal d ye
Erler filmin işidir bu,kanal d'nin ne şuçu var?😠kanal d nin işi diyor
Zafer Ergin'i oynayacaklarını zannetmiyorum. Gerçi yasak geldi. Madem böyle bir şey yapılacaktı. Hiç ara vermeseydi. Kesinlikle yanlış bir hareket77 yaşındaki Zafer Ergin nasıl yasak varken evden çıkıp dizi çekecek. Her şey para değil şunu bir anlayın artık.
konu bence kilit sokağa çıkma yasağı var uzayadabilir bir bildikleri varmış @Gerekli24Zafer Ergin'i oynayacaklarını zannetmiyorum. Gerçi yasak geldi. Madem böyle bir şey yapılacaktı. Hiç ara vermeseydi. Kesinlikle yanlış bir hareket
Konuyu düzenledim.konu bence kilit sokağa çıkma yasağı var uzayadabilir bir bildikleri varmış @Gerekli24
"Bu meslekte yaşamak da, ÖLMEK de ekip işidir."
77 yaşındaki Zafer Ergin nasıl yasak varken evden çıkıp dizi çekecek. Her şey para değil şunu bir anlayın artık.
İlla biri hasta olsun yada ölsün istiyorlar demek ki ben bunu anlarım. Yani virüsün ciddiyetini hala anlayamadılar mı acaba?
77 yaşında olduğunu şimdi öğrendim. Hiç 77 göstermiyor adam ya.
Konu düzenlendi, çekimler yarın başlıyor.Gerçek olduğunu düşünmüyorum bu dizinin kadrosundakiler böyle bir şeye tamam demez.
ekibi gençleştirme operasyonu yapıyorlardı ama çok eleştri alıyorlar @ArafMuhtemelen senaryoyu 65 yaş ve üzeri yaşlıları, 20 yaş altı çocukları yakalamak üzerine kuracaklar. Zafer Ergin'in çekimlerini de ev üzerine kurdular mı, tamamdır. Yaşı dolayısıyla evden çıkamamış moduna girerler, tamamdır.
çekip sokağa çıkma yasağı gelecek senarist ve kanal d neden acele etsin bir bildikleri var dizi polisiye yazdığı için bağlantılıdır senarist sezon finaline kadar çekmişler bir tek sezon finali eksik @serhattBencede.
Onu tamamlayacaklar şimdi.çekip sokağa çıkma yasağı gelecek senarist ve kanal d neden acele etsin bir bildikleri var dizi polisiye yazdığı için bağlantılıdır senarist sezon finaline kadar çekmişler bir tek sezon finali eksik @serhatt