Küllerinden doğuyor dizi.
Çok doğru. Final olsaydı böyle olmalı idiAslında dizinin final sezonu olduğunu varsaysaydık, Cevher herkesi öldürüp Mesut ile kendisini sağ bırakarak dizi final yapabilirdi. Kötü karekterler arasında değişmez ikonik karektere tam manasıyla dönüşürdü. 😊☺️
aslına bakarsan dediğin reyting başka diziler için doğru olabilir ama arka sokaklar için yanlış bi düşünce iyi bi senaryo ve aksiyonla totalde hala 10 reytingi zorlayabilecek bi dizi arka sokaklar başka dizi yapamaz ama arka sokaklar yapar.Boş bir dönüş, alacağı max. 4+ bu saatten sonra.![]()
Konu iyi fragmandan anlarsın 3 düşman varaslına bakarsan dediğin reyting başka diziler için doğru olabilir ama arka sokaklar için yanlış bi düşünce iyi bi senaryo ve aksiyonla totalde hala 10 reytingi zorlayabilecek bi dizi arka sokaklar başka dizi yapamaz ama arka sokaklar yapar.
Bütün ekip ölse bile 10 alamaz biraz alçaktan uç.aslına bakarsan dediğin reyting başka diziler için doğru olabilir ama arka sokaklar için yanlış bi düşünce iyi bi senaryo ve aksiyonla totalde hala 10 reytingi zorlayabilecek bi dizi arka sokaklar başka dizi yapamaz ama arka sokaklar yapar.
evet öyle devlet içindeki kirli istihbaratçılar kurtarmış cevher'iKonu iyi fragmandan anlarsın 3 düşman var
Yine ceza yiyebilir bu konudan kaynaklı dijitale yapsınlar eğer dizi ceza alırsa Kanal da tehlikeliye giriyor @ömer karataşevet öyle devlet içindeki kirli istihbaratçılar kurtarmış cevher'i
![]()
Arka Sokaklar'a 11 yıl sonra büyük dönüş!
Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'da izleyiciyi şaşırtan bir dönüş oldu. Dizinin unutulmaz karakterlerinden biri olan Mesut'un baş düşmanı Cevher Şanlı...www.kanald.com.tr
birileri diziyi hafife alıyor ama bütün ekip ölse 12-13 reytingi zorlar.Bütün ekip ölse bile 10 alamaz biraz alçaktan uç.![]()
Uzayda bile mümkün değil.birileri diziyi hafife alıyor ama bütün ekip ölse 12-13 reytingi zorlar.
ben biraz konudan korkuyorum çünkü konular çok derin konular umarım yine ceza almaz umarım @serhattUzayda bile mümkün değil.![]()
Adanalı da çok güzel diziydi.ben biraz konudan korkuyorum çünkü konular çok derin konular umarım yine ceza almaz umarım @serhatt
------
@cokiyitvci bu defa konu tehlikeli bu konular çok korkutuyor birde uyuşturucu mafyası var işin içinden @cokiyitvci biraz Adanalı'ya döndü ama konu sıkıntılı
Arka sokakların konusu siyasi biraz cevher konusunda hem de muhalif yönden @cokiyitvciAdanalı da çok güzel diziydi.
ölmemiş 8.sezondaki son sahnesinde Mesut delirip halüsinasyon gördü ekipte anlamadı birileri izleyip ekibi orda daha bitmedi demişti Mümtaz istihbarat amiri birde ekip mesutla ilgilenirken o sırada Cevher gibi halüsinasyon gördü belki o yüzden öldü zannetti mesut ve ekip @TenTenBu ölmedi mi ya?