Bilmiyordum ben böyle şeyler olduğunu.dizi bitmesin diye çıkmış
Bilmiyordum ben böyle şeyler olduğunu.dizi bitmesin diye çıkmış
Banada öyle geliyorYukarıda da yazdım biz biteriz, bu dizi bitmez.
Aylini niye gönderdiler ki oyuncu kendi ayrılmadı dizi gönderdi. Hem de saçma bir şekilde Bahar ile Hakan saçma oldu.Aylin'e daha bence gerek yok. Gelirse saçma olur. Aylin çünkü Bahar ile iyi arkadaştı.
Nasıl olsa izleniyor diye önemsemiyor kanal ama kanalı zor günlerinde hep bu dizi kurtardı.Geçen sezon Afili Aşk ve Zalim İstanbul'a daha fazla bütçe ayırdığı söyleniyordu. O iki dizi bitince ve pandemi de kanalı az çok idare edince bütçeyi tekrar yükseltmiştir. O yüzden eski oyuncular dönebilir.
Bahar Hakan bence de saçma oldu. Niye öyle bir şey yaptılar hiç bir fikrim yok.Aylini niye gönderdiler ki oyuncu kendi ayrılmadı dizi gönderdi. Hem de saçma bir şekilde Bahar ile Hakan saçma oldu.
Kanalı ayakta tutan hep Arka Sokaklar oldu. İlk sezonunda Zalim İstanbul ilaç gibi geldi, yaz sezonunda Afili Aşk idare etti. Ama 16 yıldır Arka Sokaklar tutuyor ayakta.Nasıl olsa izleniyor diye önemsemiyor kanal ama kanalı zor günlerinde hep bu dizi kurtardı.
Konu bulamayınca böyle oluyor.Bahar Hakan bence de saçma oldu. Niye öyle bir şey yaptılar hiç bir fikrim yok.
Bir süre sonra tekrara düşüyor. Aynı olaylar, aynı vakalar. Onlar iş yapmayınca oyunculara bulaşıyorlar, aşk sahneleri vs. Hakan - Aylin güzel olmuştu ama kendi kendilerini bitirdiler.Konu bulamayınca böyle oluyor.
550 bölüm olunca normal Ama zorlasalar hikaye çıkar o diziden çünkü polisiye. Ama her türlü izleniyor diye uğraşmıyorlar. Baktılar reyting düşecek hemen biri vurulur artar. Arada cuma bakıyorum. Yorgun akşam iyi gidiyor.Bir süre sonra tekrara düşüyor. Aynı olaylar, aynı vakalar. Onlar iş yapmayınca oyunculara bulaşıyorlar, aşk sahneleri vs. Hakan - Aylin güzel olmuştu ama kendi kendilerini bitirdiler.
zorlamalarına gerek yok hayat ın içinden bir dizi haberleri takıp etsinler yeter550 bölüm olunca normal Ama zorlasalar hikaye çıkar o diziden çünkü polisiye. Ama her türlü izleniyor diye uğraşmıyorlar. Baktılar reyting düşecek hemen biri vurulur artar. Arada cuma bakıyorum. Yorgun akşam iyi gidiyor.
Dile kolay 550 bölüm... Bir sürü olay var işlenebilecek, ama bunlara RTÜK izin verir mi, vermez muamma. Reyting düştüğü an senarist birini vuruyor, 3 bölüm hastanede geçiyor o bile reytinglerin artmasına yetiyor.550 bölüm olunca normal Ama zorlasalar hikaye çıkar o diziden çünkü polisiye. Ama her türlü izleniyor diye uğraşmıyorlar. Baktılar reyting düşecek hemen biri vurulur artar. Arada cuma bakıyorum. Yorgun akşam iyi gidiyor.
dini örgüte girdiler bir kere 342.bölümde dizinin sonunu getirdi beş ay ara verdiDile kolay 550 bölüm... Bir sürü olay var işlenebilecek, ama bunlara RTÜK izin verir mi, vermez muamma. Reyting düştüğü an senarist birini vuruyor, 3 bölüm hastanede geçiyor o bile reytinglerin artmasına yetiyor.
5 ay ara mı verdi? 😱 Hiç hatırlamıyorum o olayı.dini örgüte girdiler bir kere 342.bölümde dizinin sonunu getirdi beş ay ara verdi
376.bölümde final yaptılar5 ay ara mı verdi? 😱 Hiç hatırlamıyorum o olayı.
Şimdi baktım da, sen dini örgüt dedin. Ama yorumlarda reyting düşük olduğu için final yaptı yazmışlardı. Bölümü fragmanları izleyince hatırladım.
sürekli 3.99 biraz boykot yedilerŞimdi baktım da, sen dini örgüt dedin. Ama yorumlarda reyting düşük olduğu için final yaptı yazmışlardı. Bölümü fragmanları izleyince hatırladım.
Bu bölümleri hiç hatırlamıyorum. Olaylara fazla girmişler, bu yüzden tepki çekmiş olmaları normal.
canlı bomba eminönü caminin önündeydiBu bölümleri hiç hatırlamıyorum. Olaylara fazla girmişler, bu yüzden tepki çekmiş olmaları normal.