'Arka Sokaklar'da Şok Ayrılık! | Kanal D

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
80,345
Puanı
1,060
1744222357969.png

Kanal D'nin D Media imzalı uzun soluklu sevilen dizisi 'Arka Sokaklar'da şok ayrılık!

Başrollerinde; Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Ebru Cündübeyoğlu, Özlem Çınar, Oya Okar ve Ozan Çobanoğlu'nun yer aldığı 'Arka Sokaklar'a, Aylin karakterine hayat veren Özlem Çınar hikayesinin bitmesi sebebiyle veda ediyor. 710. bölümde son kez görünecek olan Çınar, bilindiği gibi geçtiğimiz sezonlarda diziden ayrılmış ve sonrasında kadroya yeniden dahil olmuştu.

"Arka Sokaklar" 708. bölümüyle Cuma akşamı Kanal D'de!

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Nereden biliyorsun?
Arka sokaklar sayfasından birde senarist nasıl yazdığını unuttu 521.bölümde ayrılmıştı 18 sezon başında kadroya girdi çapkınlık yazdı Aylin'e Organ konusu yaz ekibin peşinde olsun Ekipte Bu olmuyorsa Candan müdürün ailesi aşiret kan davalıları Candan müdürün peşine düşşün @serhatt

• İlginç
Reactions: serhatt
  • İlginç
Reactions: serhatt
Geçemediler ama Şerbet'i.
İrlandanın senaryosu gibi yaparsalar geçer zathura çetesi vardı hatta onlarda papa iki ufacık çocuğu evlendiriyordu Annelerin haberlerri yok Annelerin haberi olsa papa polise ihbar ettiklerinde aforoz oluyor
Çocuklara tecavüz ediyordu bu bizde yayınlanamaz organ mafyası konusu bile sıkıntı hiç bir mesleği ayırmadan insanları pişirip yiyordu peşindeki polisleri bile @serhatt

İrlandanın senaryosu gibi yaparsalar geçer zathura çetesi vardı hatta onlarda papa iki ufacık çocuğu evlendiriyordu Annelerin haberlerri yok Annelerin haberi olsa papa polise ihbar ettiklerinde aforoz oluyor
Çocuklara tecavüz ediyordu bu bizde yayınlanamaz organ mafyası konusu bile sıkıntı hiç bir mesleği ayırmadan insanları pişirip yiyordu peşindeki polisleri bile @serhatt
İğrenç. öyle bir şey yazamazlar.

Artık bitmeli. İyice rezil olmadan.
Türkiye’de Arka Sokaklar olmazsa Entrika çetesi çıkar
Kızlarda kimsede güven kalmadı
İrlanda’da o diziyi izleyen birisi Arkadaşımı sevgilisinden kıskandı güzellikten kaynaklı Kız Diyarbakırlı
çok kötü ağladı onun mesai arkadaşı kıskanınca sevgilisinden ben çikolata aldım üzüntüsü geçsin diye
Hint cafesinden @serhatt