'Arka Sokaklar' Final mi Yapıyor?

Haberin doğru olduğunu sanmıyorum. Bu noktaya kadar getirildiyse sene sonuna kadar götürülüp (en azından Pt2 de) öyle bitmeli.

@Polat Şaşmaz bazı kişilerede göre de KVP den gına gelmiştir. :)
İzlemeyenlere saygılı olmak lazım.

İzleyenleri adına Üzgünüm. Hala kendince bir kitlesi var ama düşüşlerdeydi.
Allah aşkına bu konuda Vadinin adinin gecmesi bile Vadiye hakarettir. Vadide yüzlerce işlenecek konu var korkusuzca adim adim tüm gerçekleri anlatiyor 12 senedir basamak basamak konu değişiyor once mafya sonra gladio sonra İhtiyarlarin icinde ki sirlar sonra tapinakcilar bu saydigim konularin icinde onlarca ayrinti var Vadinin senaryo yazarlarından anlariz zaten Bahadir Ozdener,Cuneyt Aysan,Raci Şaşmaz su an ki senaristi unuttum hepsi derin devleti cok iyi bilen ve kitaplari da olan yazarlar. Arka Sokaklar ney ? Kac senedir ayni senaryoyu isitip isitip milletin önüne koyuyorlar izleyicileri de çocuklar

Allah aşkına bu konuda Vadinin adinin gecmesi bile Vadiye hakarettir. Vadide yüzlerce işlenecek konu var korkusuzca adim adim tüm gerçekleri anlatiyor 12 senedir basamak basamak konu değişiyor once mafya sonra gladio sonra İhtiyarlarin icinde ki sirlar sonra tapinakcilar bu saydigim konularin icinde onlarca ayrinti var Vadinin senaryo yazarlarından anlariz zaten Bahadir Ozdener,Cuneyt Aysan,Raci Şaşmaz su an ki senaristi unuttum hepsi derin devleti cok iyi bilen ve kitaplari da olan yazarlar. Arka Sokaklar ney ? Kac senedir ayni senaryoyu isitip isitip milletin önüne koyuyorlar izleyicileri de çocuklar
Eminim bu forumda herkes Arka Sokaklar'ı en az 1 bölüm bile olsa izlemiştir. Kurtlar Vadisi ve Arka Sokaklar tabii ki kıyaslanamaz çünkü 2'sininde konusu bambaşka. Ama Arka Sokaklar aynı konu ve isim ile 9 sezondur başarılı gidiyorsa verilen emeklere saygı duymak lazım. :)

Son düzenleme:
Doğru karar adamlarda senaryo namına bişey yok hep aynı şeyler ki yıllardır reytignleri vasat arada bir sıçrıyor sonra yine vasat
kanal d buldozer gibi acımıyor :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,567
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy