'Arka Sokaklar' Final mi Yapıyor?

bence başarılı şekilde bitmiş olucak kurtlar vadisi ve çocuklar duymasından sonra en uzun soluklu dizi yakın dönemde arka sokaklardı önce çocuklar duymasın bitti şimdide arka sokakalr bitiyor tek uzun soluklu dizimiz kurtlar vadisi kalıcak gibi görünüyor ayrıca küçük ağada gelecek sezonda bence olmayacak kanal d dizilerinden gelecek sezonu tek görücek olan dizi kurtlar vadisi olucaktır bu çok açık zaten kanalda vadiye güvenerek bitiriyor diğer dizileri🙂🙂
bence vadiyi denizz19 izlesinde sürekli diziye nazar değsin

Kanal D'den her şey beklenir bu sene açıkçası. Bu yüzden şaşırmamak lazım Arka Sokaklar'ı da bitirirse. Ama sezon sonu bitirmeleri daha mantıklı olabilir Arka Sokaklar potansiyeli olan bir dizi ani yükselişler yaşayabilir yine. :)

İsin özü bu diziyi yazdıran tiyo veren cemaatin polis sefleriydi 17 aralık sonrası reyting artışı yaşaması aniden bundandı. Emniyetteki bütün bilgiler buraya akardı simdi bu polis şefleri tutuklandı doğal olarak reyting düştü

o polis şefleri keşke herkesi tutuklasaymış tutuklananlar katil hırsızın dizisi kvp ye devam arka sokaklara pusu hükümet göndermelerimden korksun @Yiğitt

Hic sasirmadim, 8 yil boyunca kanali reytinglerde en yukarilara tasiyan, reyting rekorlari kirmis bir diziye en azindan sezon sonunda final yapma hakki verselerdi.

o polis şefleri keşke herkesi tutuklasaymış tutuklananlar katil hırsızın dizisi kvp ye devam arka sokaklara pusu hükümet göndermelerimden korksun @Yiğitt
bak her mesajında vadiye sataşıyorsun burda beni tahrik etme lütfen, sen benim bu milletin has dizisine bu şekilde saçma sapan itamlarda bulunamazsın , modlara rica ediyorum şu duruma bir tedbir alsınlar burda ağır tahrik var

bak her mesajında vadiye sataşıyorsun burda beni tahrik etme lütfen, sen benim bu milletin has dizisine bu şekilde saçma sapan itamlarda bulunamazsın , modlara rica ediyorum şu duruma bir tedbir alsınlar burda ağır tahrik var

Biran önce banlanması lazım bencede forumun kalitesini oldukça düşürüyor..

Demek ki neymis Zafer Engin, öyle havadan atmamak gerekmis. :) :)
adam havadan atmamış olanı söylemiş:))))

Yok artık sen bunu izliyormusun 😱
ne izlicem be ama halkın dizisi :F

Hayırlı bir haber. En azından artık yeni işler yapabilirler, 10 yıldır kendini tekrarlaya tekrarlaya nereye kadar.

Eskiden olsa kesin Star Tv'ye geçer, bir süre yayınlanır sonra final yapardı, birçok K.D dizisi bu ritüel ile veda etmişti. Ama şimdi bilemem.
O sahneye de baktım, ezan, gazel ve o ölüm şekli çok acıklıydı yani hayırlı bir ölüm ama o ambians fazla duygusaldı onca dizi film izlemişim hiç bu kadar tüylerim diken diken olmamıştı,

Geçen sezon hiç izlemedim ama çok da büyük eksiklik değildir, bu sezonki bölümleri izlesem bile konuya girebilirim sanırım. Eğer aşk meşk olmazsa devam ederim. :)
iki mesajın zıtlığına for :bhr:

Vadiye ve Hükümete çok laf atıyor çoktan banlanması lazımdı.Ben birşey demediğim halde 15 gün banlandım bu arkadaş her mesajında saçma şeyler söylüyor ama banlanmıyor