Arka Sokaklar Film Oluyor

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
010220121052108483843_2.jpg

Kanal D'nin fenomen polisiye dizisi Arka Sokaklar 8.yıldır ilgiyle izlenmeye devam ediyor.Ana kadrosunda zaman zaman değişiklikler olsada dizi reyting anlamında iyi sonuçlarla yoluna devam ediyor.Erler Film imzalı dizinin beyazperdeye taşınacağı öğrenildi.Daha önce Arka Sokaklar'da yer alan son olarakda final yapan Alev Alev dizisinin oyuncusu İlker İnanoğlu önümüzdeki günlerde Arka Sokaklar dizisinin film yapılacağını söyledi.Dizinin başarısını beyazperdeye taşıyıp taşıyamayacağı ise merak konusu

Arka sokakların 300. Bölümü olsun çok sevinirim
En uzun seyrettiğim uc dizi sihirli annem ruhsar arka sokaklar

Puhahahahah...İyi güldürdü.Şükür sinemasına karar verilmişsse biticek demekki.15 Tatile yaza denk gelsin gösterim tarihi ancak o zaman istediği başarıya ulaşır.

500 bin demiştim abartmışım 200 bin bile izlenmez

Kurtlar vadisi bittigindemi filmi çekildi arka sokakların amacı reklam yapmak dizi bitmeyecek tahminen ben senarist olduğumda da devam eder

Kurtlar vadisi bittigindemi filmi çekildi arka sokakların amacı reklam yapmak dizi bitmeyecek tahminen ben senarist olduğumda da devam eder

evet vadi bittiğinde ırak ı çektiler ve rekor kırdı tüm zamanların en çok izlenen dizisi en çok izlenen filmine imza attı tabi sonra recep ivedik ve fetih geçtiler

Forum İstatistikleri

Konular
176,662
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919