Kanal D Arka Sokaklar - Dizi Yorumları

721. Bölüm 2. Ön İzleme

O Medar emniyeti patlatmasaydı Rızanın kızını psikolojisi bozuldu Ayvalık’a tayin istesin diye baskı yaptı Ali komiser istemedi Ali komiser’e covid bulaştı covid ilaçlarından kaynaklı Rızanın kızını dövdü Rıza onu Antalya’ya sürdü Ekip Kerim Aslan’ın peşindeyken Antalya’da Rus mafyası Ali komisere roketatar attı
Bunlar olmasa Cevher’in eline geçmezdi
Erler film’in yaşadığı maliyet krizi oyuncuları çıkardı. Ama senarist nasıl senaryo yazacağını bilmedi Rıza’nın kızının dibinde iki bomba patladı İkiside Mesut’un düşmanı idi Medar ve Derman
Üçüncüsünde Rızanın düşmanı Kadem tekneyi patlattı
------

@Bully

Bu senaryo İrlanda Polisiyesini arattırmıyor
Hüsnü aldatmaz diye orada Ali komisere vurdurdu Ardından Hastahane sabotajları tam İrlanda polisiye dizisi gibiydi @Bully

Hüsnü'nün ölüp ölmemesinin kimsenin umurunda olmadığını ne zaman anlayacaklar acaba? Ali karakterini döndürmüşsünüz onda da rezil bir hikaye yazıyorsunuz.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Hüsnü'nün ölüp ölmemesinin kimsenin umurunda olmadığını ne zaman anlayacaklar acaba? Ali karakterini döndürmüşsünüz onda da rezil bir hikaye yazıyorsunuz.
Sonunda Rıza bey, Ali'ye şefkat gösterebildi. Hüsnü tamam aga sende kalk ayağa be, ölmedin bayıldın be.

Ali senaryosu daha devam eder gibi, bu hafta 8,5+ bekliyorum.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş