Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 34,547
- Puanı
- 1,060
alp korkmaz(ali akdoğan) geri dönüyor bence adnan baki cevher durumuna bağlayacaklar dönüşünü
Nasıl bağlayabilirler ki?
Ruhsar A bağlayacak diziRoket atıldığında görünmedi birde ve istihbaratçı saklar @Emre Ozansoy
Biraz o iş bütçeden oldu Erler film borçlanınca sıkıntı yaşadı oyuncuları çıkardı Aylin ölünce Reyting düştü ilk önce cevher geldi Cevheri yazan senarist Ömer genç geri döndü 10.Sezonda 377-380.Bölümü yazan senaristler döndü Barış Erdoğan Meriç Demiray birde 9.Sezondaki senarist Ali Aydın da döndü @xemrexxxRuhsar A bağlayacak dizi![]()
@Angelica çok yaşlanmış.@xemrexxx burada neye şaşırdın Arka Sokaklarda aldatma konusuna mı bence bu kovid virüsünün ilacının etkisi olabilir
Aldatma işi kovid olmuştu 590.Bölümde
O emniyetteki bombalı saldırıdan sonra Rızanın kızının psikolojisi bozuldu birde 451 de de bozdular Restaurant patlaması ile Ayvalık’ta çalış dedi iki defa ikisindede Mesut’un düşmanları biri bedran Biri dini örgüt lideri Medar hatta bombayı patlatırken söylenen sözden ceza almadı RTÜK tarafından 691.Bölüm ceza aldı korkudan 692.Bölüm fragmanını veremedi @xemrexxx @Angelica @Bully
Arkadaşlar hal ediyorlar. Elimi çektim dedim, laftan anlamıyorsun
@xemrexxx ’in işine gelmiyordur boşa laf anlatıyorsun.Arkadaşlar hal ediyorlar. Elimi çektim dedim, laftan anlamıyorsun![]()
Mix drug etkisi olabilir Cevherin işi bence @xemrexxx