Kanal D Arka Sokaklar - Dizi Yorumları

Bu açıklamanın bugün yapılması Arka Sokaklar'ın son bölümüyle alakalı gibi.. (Kızılcık Şerbeti ve Kızıl Goncalar da dahil)

RTÜK'ü televizyonda yer alan dizi ve filmler konusunda 'tedbir almaya' davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

Screenshot_20241127_004001_X.jpg

Son düzenleme:
İletişim hukuku dersinde sınavda sordular rtürkün kanunlarını rtürk'ün kanunlarını okudum üniversite zamanında @tekin Kanal d siyah ekran olacak belgesel bile koyamıyorlar @tekin
evet kanal d ye ceza vermişler bir kaç kanala daha ceza vermişler yani dediğin çıktı keith long

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Kaç sezondur beklenen bebek nihayet geldi derken yenidoğan çetesine kurban gitti. 😱 Bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı belli olmadığından tanıtım da yapılmadı, eğer yapılsaydı bölüm 10+ reyting alırdı.

Kaç sezondur beklenen bebek nihayet geldi derken yenidoğan çetesine kurban gitti. 😱 Bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı belli olmadığından tanıtım da yapılmadı, eğer yapılsaydı bölüm 10+ reyting alırdı.
Aynen. Yıllar sonra çift haneli reytingler alma şansını teptiler nasıl bir çekingenlik varsa. Tariaktlı bölüm yayınlandı mı? youtubeda falan da yok

Aynen. Yıllar sonra çift haneli reytingler alma şansını teptiler nasıl bir çekingenlik varsa. Tariaktlı bölüm yayınlandı mı? youtubeda falan da yok
Çekingenlik değil de belirsizlikten dediğim gibi. Maalesef o bölüm bulunmaz artık Cennet Mahallesi'nin 43. bölümü gibi. Bölüm özeti bile verilmedi bu akşam.