bedran sağ olarak yakalanıyor bakalım ilhan kansu gibi kaybolacak mı yoksa cevher sezgin gibi hapisten kaçacak mı ?
tramva zor iş söylüyim bende yaşadımöncelikle bölüm güzeldi bedran konusuda ilhan kansu olayı gibi kapandı tek şikayet ettiğim konu mesutun alkol meselesi ve selini terslemesi şu adamı dengesiz yapmaktan vazgeçin senaristlere lafımdır bu artık alkolü tamamen bırakmalı düzgün yaşamalı mesut
öylede hem polis hem iyi örnek olmuyor çoluk çocukta izliyor diziyi iyi bir şey sanıp içebilirler ilerde bu da vartramva zor iş söylüyim bende yaşadım
Tunç delirttiniz diye süre süre 20 yıl öncekileri yaşatmayınöylede hem polis hem iyi örnek olmuyor çoluk çocukta izliyor diziyi iyi bir şey sanıp içebilirler ilerde bu da var
neyse fragmana geçelim bu yeni gelen savcı baya baş ağrıtacak ama bahar kurtarıcak bence hüsnüyü sence ?Tunç delirttiniz diye süre süre 20 yıl öncekileri yaşatmayın
evet devlet adamları iş adamlarıneyse fragmana geçelim bu yeni gelen savcı baya baş ağrıtacak ama bahar kurtarıcak bence hüsnüyü sence ?
Aylanın işihüsnüye yeni eş bakılıyor ben doğru bulmuyorum açıkçası
daha önce mesuta da yapmıştı başarısız olmuştu yine başarısız olurAylanın işi
baya bir değişmiş MazlumMazlumun şerefine bir özet paylaşmak gerekir @pompy [emoji4] Mazlum geri geliyor.
Çınar’ın adamlarından bir tanesi ekibimiz tarafından yakalanır. Adam Çınar’ın kadınlarla alem yapacağı bir mekanın adını verir. Selin, Bahar ve Hande gizli görev için mekana gider. Çınar’ın çağırdığı eskort kadınlarmış gibi mekana sızarlar.
Mesut ve Selin devriye atarken Mazlum’a denk gelirler. Mazlum, Selin’i ilk defa görür ve Selin’den etkilenir. Selin, Mazlum’u kırmadan nişanlısı olduğunu, bu yüzden imkansız olduğunu söyler. O sırada da nişanlım dediği Tolga emniyetten içeriye giriş yapar.. Hakan’a takıntılı olan Sinem darba uğramıştır. Aylin kadını hatırlar ve Hakan’la araları yeniden açılır. Kavga anında Aylin, Hakan’ın affedemeyeceği bir şey yapar.
Bora, babası hapse girince işleri devralıp kabadayılık yapmaya çalışır. Gece kulübünde yan masadaki İzzet’e içki gönderir. İzzet kabul etmeyince sinirlenir. Akşam İzzet ve sevgilisini otel odasında öldürür. Hapishanedeki babası Mahmut durumu öğrenince oğluna saklanması için haber verir. Bora silahını, dürüstlüğüyle bilinen avukat Yalçın’ın odasında bırakır. Silah ofisinde bulununca Yalçın tutuklanır. Avukat Rıza Baba’nın eski tanıdığıdır. Yalçın bu yalana ortak olmak istemez. Mahmut karısı ve kızını kaçırtır. Rıza Baba gizli görev için Hakan’ı mahkumların arasına gönderir.
Fotoğraflara baktım ama onun fotoğrafı yok. Sakın Elif'e söylediği göğüsleri güzel sözünü Selin’e de söylemesin [emoji3] [emoji3] valla koparım orada [emoji4]baya bir değişmiş Mazlum
biliyorım onu farklı sahne paylaştım ben
Orayı anladık da [emoji3] pompyle bahsettiğim sahneyi de göndermek istedim.biliyorım onu farklı sahne paylaştım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?