Kanal D Arka Sokaklar - Dizi Yorumları

ömeri de ikna edin bak @Çiğdem- kiralık aşk için nasıl çabalıyor her hafta

Artık çabalamıyorum. Zaten dizi ve oyuncuların puanı bende belli başkasının vereceği puanlar beni pek ilgilendirmiyor. Size başarılar dilerim.
Ankara hep dizinin başına bela açıyor bombayı yasaklamak nedir ozaman göstersinler ama sansürle demi yada aniden patlıyabilir nadir bölümünde aniden patladı bomba

selinin kalbi durdu doktorlar çalıştırdı ve yoncanın infaz emri gelebilir samiden gelip bir adalet peşindeye bakarmısın zaten dün elektrik kesintisinden 1.30 ta yayınladım
Ama o sahnelerin reyting getirisi yok maalesef. Artık dizileri okumuyorum [emoji17]

İçimden bir ses ohal bitince cevherin ikiz kardeşi çıkabilir ama Aylinin hapisteki eski sevgilisi çıkabilir server sağlam

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orasını bilemem ama şuanki mafya babası o zaman ölür herhalde.

Orta şekerli bir bölümdü ama millet benim sevmediğim bölümleri Seviyor. Yarın artış olursa şaşırmam.

Orta şekerli bir bölümdü ama millet benim sevmediğim bölümleri Seviyor. Yarın artış olursa şaşırmam.
deli bir düşman daha geliyor sami öldü selin ve volkan vuruldu arda kaçırıldı ama sonucunda sami öldü başka bir mafya babası bide hamdi komiser geliyor tolga yüce bence kötü polistir bence

@papuleoo