aldınmı ağzının payını @xemrexxxbuda mesut bombayı dolabın öbür tarafına atmış erdalla beraber birtek canlı bomba öldü
aldınmı ağzının payını @xemrexxxbuda mesut bombayı dolabın öbür tarafına atmış erdalla beraber birtek canlı bomba öldü
mesuta birşey oldumu bu arada
vardı o gördüm dizidearka sokaklarda eda karakteri ayrılmış diziden https://www.facebook.com/video.php?v=1197910133613368
biliyordumda yeni birisi onun yerine geldi heralde veya önümüzdeki bölümlerde olmayacak bu arada hakan 1-2 bölüm içerde kalablir bence sonra aklanırvardı o gördüm dizide
jeneriktede vardı adıbiliyordumda yeni birisi onun yerine geldi heralde veya önümüzdeki bölümlerde olmayacak bu arada hakan 1-2 bölüm içerde kalablir bence sonra aklanır
aman boş ver cnm kırgın çiçeklerdede ölen olmadı 5 kişiden yanı iyi senaryoyla birşey olmaz0 ölü 7 yaralı
Azmi ona sinirlendi aslında hastahanedeki herkesdi hedefaman boş ver cnm kırgın çiçeklerdede ölen olmadı 5 kişiden yanı iyi senaryoyla birşey olmaz
Biliyorum Hakanın anneside Fethullahçı diye tutuklanıyor bence İsmail Başkomiser fettuhlahçıOzan Çobanoğlu (Hakan Komiser) ve Ezgi Sertel evlenmiş. İkili Tek Türkiye dizinde de birlikte rol almıştı.
bencede öyle çıkacak önce hakanın arkadaşlarından başladı sonra hakan en sonda hakanın annesi nesrine geldi sıra odunu verir mesut o adama amaBiliyorum Hakanın anneside Fethullahçı diye tutuklanıyor bence İsmail Başkomiser fettuhlahçı
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ekip onun operasyom alanına girdi diye yapıyorbencede öyle çıkacak önce hakanın arkadaşlarından başladı sonra hakan en sonda hakanın annesi nesrine geldi sıra odunu verir mesut o adama ama
intikam alıyor yani hakandan bu adam ??ekip onun operasyom alanına girdi diye yapıyor
organizede VE rIZA BABANIN EKİBİDE AYNI ADAMIN asım Aydının peşinde Rıza babaya diyorki ekibini geri çek der oda çekmezintikam alıyor yani hakandan bu adam ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?