Kanal D Arka Sokaklar - Dizi Yorumları

hahah kanal d vadiye güvenip kovmaya çlışıyordu arka sokakları ama en çok izlenen dizisi arka sokaklar bu yıl
onu yapan pelindi Aydın doğanın hiç bişeyden haberi yoktu hatta benim berberim bile kızdı bodrumda Aydın doğanın yardımcısına yardımcısıda şaşırdı nasıl yani dedi patronumun seyrettiği diziyi kim kovar dedi

Son haftalarda hiç bakamadım daha doğrusu yeni sezona başladığından beri. Bu sezonun ana konusu ne? Dizi nasıl ilerliyor? @pompy Reytingleri bayağı yükseldi de merak ettim..

Son haftalarda hiç bakamadım daha doğrusu yeni sezona başladığından beri. Bu sezonun ana konusu ne? Dizi nasıl ilerliyor? @pompy Reytingleri bayağı yükseldi de merak ettim..
sanki anlatsa anlıcan

sanki anlatsa anlıcan

Timurun yakalanmasıyla yakalanmasıyla tam Rıza emekli olacakten Timur kaçıyor Ekip milletvekilinin evini basıyor metreside var milletvekili Rıza hariç herkesi sürüyor öyle başladı istanbulun cizresi taşlıtepeye sürülüyorlar Timurda ekibi öldürmek istiyor etekle çıkardı diye çırıl çıplak hamamdan bide kadın kılığında felan kaçmış Timur ekipten @mrt-06

Timur kimdi ki?

Aaa kötü olmuş.
kimlerin geleceğini gördünmü sungurlardan transfer ikiside Tolga çifçide öyleydi ve ikisinin baş düşmanıydı dizide yine aynı olucak orda askerdi burda polis uğur pektaşın ayrılması ise emniyet müdürü mustafa çalışkan diziyi şikayet etmiş polisin saçı sakalı olmaz diye