bu hafta çok iyi reyting almışsınız cnm
bu hafta çok iyi reyting almışsınız cnm
biliyorum terör örgütü ve timur birleşti Adliyenin doğal gaz hattına bomba yerleştirdi terör örgütübu hafta çok iyi reyting almışsınız cnm
Bildin kizaa 7 reytingi kıl payı kaçırıyorsunuz bu hafta 7 reyting gelicek bence 🙂🙂🙂
hahah kanal d vadiye güvenip kovmaya çlışıyordu arka sokakları ama en çok izlenen dizisi arka sokaklar bu yılBildin kiz
onu yapan pelindi Aydın doğanın hiç bişeyden haberi yoktu hatta benim berberim bile kızdı bodrumda Aydın doğanın yardımcısına yardımcısıda şaşırdı nasıl yani dedi patronumun seyrettiği diziyi kim kovar dedihahah kanal d vadiye güvenip kovmaya çlışıyordu arka sokakları ama en çok izlenen dizisi arka sokaklar bu yıl
sanki anlatsa anlıcanSon haftalarda hiç bakamadım daha doğrusu yeni sezona başladığından beri. Bu sezonun ana konusu ne? Dizi nasıl ilerliyor? @pompy Reytingleri bayağı yükseldi de merak ettim..
sanki anlatsa anlıcanSon haftalarda hiç bakamadım daha doğrusu yeni sezona başladığından beri. Bu sezonun ana konusu ne? Dizi nasıl ilerliyor? @pompy Reytingleri bayağı yükseldi de merak ettim..
Pompy gerçek bir insan benle alakası yok.tabi senin faken olunca
Timurun yakalanmasıyla yakalanmasıyla tam Rıza emekli olacakten Timur kaçıyor Ekip milletvekilinin evini basıyor metreside var milletvekili Rıza hariç herkesi sürüyor öyle başladı istanbulun cizresi taşlıtepeye sürülüyorlar Timurda ekibi öldürmek istiyor etekle çıkardı diye çırıl çıplak hamamdan bide kadın kılığında felan kaçmış Timur ekipten @mrt-06Son haftalarda hiç bakamadım daha doğrusu yeni sezona başladığından beri. Bu sezonun ana konusu ne? Dizi nasıl ilerliyor? @pompy Reytingleri bayağı yükseldi de merak ettim..
Timur kimdi ki?Timurun yakalanmasıyla yakalanmasıyla tam Rıza emekli olacakten Timur kaçıyor Ekip milletvekilinin evini basıyor metreside var milletvekili Rıza hariç herkesi sürüyor öyle başladı istanbulun cizresi taşlıtepeye sürülüyorlar Timurda ekibi öldürmek istiyor etekle çıkardı diye çırıl çıplak hamamdan bide kadın kılığında felan kaçmış Timur ekipten @mrt-06
tolga çiftçi oynuyor uyuşturucu mafyası Rızanın eski düşmanıTimur kimdi ki?
kimlerin geleceğini gördünmü sungurlardan transfer ikiside Tolga çifçide öyleydi ve ikisinin baş düşmanıydı dizide yine aynı olucak orda askerdi burda polis uğur pektaşın ayrılması ise emniyet müdürü mustafa çalışkan diziyi şikayet etmiş polisin saçı sakalı olmaz diyeAaa kötü olmuş.
cevher gibi birşeymi bu timur cnmistanbul il emniyet müdürü ekibi tehdit ve Rızayı tehdit ediyor Timuru bitirin yoksa sen kovulursun ekibinde sürülür @Çiğdem- @Harunnn60 @Yiğitt
evet polis patlattığı için emniyet müdürü ekibin hatasına kızdı eğer o hata olmasa bunlar olmıcak diyecek bence milletvekilinin evini metresiyle basıp timuru ellerinden kaçırmaları ceza evindencevher gibi birşeymi bu timur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?