iç işleri bakanıda vuruldurıza baba vurulmuş reyting patlici senin ömer parlağı kaçacak yer arasın @Çiğdem-
rıza babanın torunu kaçırılmıştı geçen bölüm düştü reytingler bu hafta bakalım ne olucak yeni sistem arka sokakları yükseltmicek gibi sanki ama normalde yüksek reyting almas gerekir bu bölümrıza baba vurulmuş reyting patlici senin ömer parlağı kaçacak yer arasın @Çiğdem-
o biraz karagülden dolayı oldurıza babanın torunu kaçırılmıştı geçen bölüm düştü reytingler bu hafta bakalım ne olucak yeni sistem arka sokakları yükseltmicek gibi sanki ama normalde yüksek reyting almas gerekir bu bölüm
Sen ara verdi diyordun bu dizi için?
1 haftalık ara fragman bugün çıktı bugün tekrar var nediyorsun acabaSen ara verdi diyordun bu dizi için?
Karagül yükselişe geçti işiniz zor diyorum.1 haftalık ara fragman bugün çıktı bugün tekrar var nediyorsun acaba
nasıl geçtiyse artık karagül ben şimdi bölümleri karagül gibi yazıyorumda kesin düşer karagülKaragül yükselişe geçti işiniz zor diyorum.
Fragmanı hemen bölüm ardından paylaştılar, iyisin yine. Beyaz Show'u beklerken gördüm.
aradan sonra bende şaşırdım nediyorsun fragmanaFragmanı hemen bölüm ardından paylaştılar, iyisin yine. Beyaz Show'u beklerken gördüm.
Tam bakmadım reyiz fragmana, ben bu sezon pek bakmıyorum.aradan sonra bende şaşırdım nediyorsun fragmana
aa 7 reytingi kıl payı kaçırıyorsunuz bu hafta 7 reyting gelicek bence 🙂🙂🙂
İzlemeyi bıraktım. Pek zamanım olmuyor. Belki bir ara yeni sezonun hepsini izlerim.
Şimdi senaristler o habersiz finalden ödleri koptuİzlemeyi bıraktım. Pek zamanım olmuyor. Belki bir ara yeni sezonun hepsini izlerim.