Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 34,052
- Puanı
- 1,060
Son düzenleme:
İzledim güzelmiş.
Devamı da var Sakarya savaşında söylenen sözü de söyledi @cokiyitvciİzledim güzelmiş.
Dizi yeni sezonda artması lazım.Devamı da var Sakarya savaşında söylenen sözü de söyledi @cokiyitvci
Bence senaristlerde problem var Umut yolcularını iyi yazamamışlardı Ve ya yapım şirketi Mit olaylarını istemiyorlar D media böyle bir format değişikliği yaptı Gündemden gitsin diye Erler film alsın diyorlar İlker inanoğlu kendine fazla para verir adaletli olmaz Kardeşi Zeynep özdemir yönetemez Süreç film alsa Yapımcı kadın olsun o D media'da Arka sokakların yapımcısı Ali Cengiz Deveci Emniyet binasını değiştirecekler D media'nın elinde olan Sihirli annem 131 bölüm sürdü onun rekorunu geçmek isteyebilir böyle Yapımcı ile geçilemez Sorun Aylin komiser değil Süreç film neden almadı 109.Bölümlük rekorunu geçer @cokiyitvciDizi yeni sezonda artması lazım.
ama hala mesuta düşman Melek komiserde rüya görmüştü hatta gerçek çıktı @Mr.AtCevher önce mesutun rüyalarına giriyor ama Cevher ölmemiş konuşmalarda bunun infosunu verip durdular. Adnan Baki derin devlete çalışan biri ve istihbarat gizli görevler başkanı olabilir. Mesutu istiyor bunu da cevherle yapacak büyük ihtimalle. @Bully
Ölmedi İzmir’e tahini çıktı @fredbalotellifannyleyla acaba öldü mü bu sahneyi izledim de aklıma geldi leyla. o dönem izlememiştim bir bilginiz var mı sevgili @Damien Duff leyla öldü mü?