Keith Long
Favori Üye
gizemli düşman çıkmasına şaşırdın mı @Yakamoz-AsiTahminimce benim rastladığım ekibin çektiği sahneler bu bölüm yayınlanır.
gizemli düşman çıkmasına şaşırdın mı @Yakamoz-Asi
hiç olmamıştı bu kadar uzun süre işin içinde Ankarada var dendi Red rocktaki gibi @Yakamoz-AsiṢaṣırmadım olur öyle Arka Sokaklarda
hiç olmamıştı bu kadar uzun süre işin içinde Ankarada var dendi Red rocktaki gibi @Yakamoz-Asi
red rocktaki gibi ordada öyle birisi vardı Arka sokaklarda irlanda havası sezdim @Yakamoz-Asi @12.Adam @xemrexxx @DosiAnkara ne zaman yok ki
red rocktaki gibi ordada öyle birisi vardı Arka sokaklarda irlanda havası sezdim @Yakamoz-Asi @12.Adam @xemrexxx @Dosi
adam sürekli telefondan emir veriyordu sesi böyle korkutucuydu @Yakamoz-AsiSen senaryolarını İrlandaya aṣılamıṣsın ondandır
ses gerçekten korkutucuydu adam her işin içindeydi @Yakamoz-AsiKorktun mu
ses gerçekten korkutucuydu adam her işin içindeydi @Yakamoz-Asi
hastahaneyi yakabilir @Yakamoz-AsiSen bombalar patlatıyorsun senaryolarında. Sesten niye korkuyorsun.
irlanda dizisinde yanmıştı hastahane aynı ses çünkü benziyor sesleri @Yakamoz-Asi
irlanda dizisinde yanmıştı hastahane aynı ses çünkü benziyor sesleri @Yakamoz-Asi
bu gidişle irlanda alır adamların içinde kaldı böyle polisiye dizi pandemiden kaynaklı 20 bölüm stoğu var o red rockın pandemi çıktı yayınlanamadı @Yakamoz-AsiArka Sokaklar İrlandaya transfer olur mu
Abuu