Yalı Çapkını adlı dizi çok fazla emdi reytingleri diziler kış arası verirse Arka Sokaklar a meydan boş kalır o zaman artar anca reytingler. @cokiyitvciNiye?????
Yalı Çapkını adlı dizi çok fazla emdi reytingleri diziler kış arası verirse Arka Sokaklar a meydan boş kalır o zaman artar anca reytingler. @cokiyitvciNiye?????
Yılbaşı arası çok verirse YALI ÇAPKINI, diğer tüm diziler çok artar (onlar çok ara vermemeli ama) bakalım neler olacak?Yalı Çapkını adlı dizi çok fazla emdi reytingleri diziler kış arası verirse Arka Sokaklar a meydan boş kalır o zaman artar anca reytingler. @cokiyitvci
Senarist yakitim kalmadi dedi Riza baba ustunden yakitta Turk kahvesi oluyor Turk kahvesi olmus 50 tl arkadasim soylediYılbaşı arası çok verirse YALI ÇAPKINI, diğer tüm diziler çok artar (onlar çok ara vermemeli ama) bakalım neler olacak?
Hocam sen ne diyorsun hiçbir yazdığın anlaşılmıyor???Senarist yakitim kalmadi dedi Riza baba ustunden yakitta Turk kahvesi oluyor Turk kahvesi olmus 50 tl arkadasim soyledi
1 fincan Turk kahvesi 50 tl
Sehitligi aldatma yüzünden Polisin oglu yakiyorHocam sen ne diyorsun hiçbir yazdığın anlaşılmıyor???
En büyük şey Mesut'un gitmesi oldu dizide. Bu sezon sonu bitmeli artık dizi.Yapacakları iş çok basit önceden oynayan tüm komiserlere teklif verecekler yeni bitmeler hariç. 2-3 tanesi kabul eder. Ve ekipten Rıza Baba Hakan Hüsnü ve engin hariç hepsini postalayacaksın. Reytingler yükselir.
Serdar Müdür gelsin geri eğlendirir o baya.En büyük şey Mesut'un gitmesi oldu dizide. Bu sezon sonu bitmeli artık dizi.
Yıllarca devam etti zaten. Hem yapımcı hasta. Öncelik o iyi olsun.Serdar Müdür gelsin geri eğlendirir o baya.
Başka yapımcı mı yok senaristler orta yaşta.Yıllarca devam etti zaten. Hem yapımcı hasta. Öncelik o iyi olsun.
Başka yapımcı diziyi almaz maalesef. Alırsa çoğu kişi şaşırır. Bakalım neler olacak? Sen çok fanısın dizinin herhalde?Başka yapımcı mı yok senaristler orta yaşta.
------
https://en.wikipedia.org/wiki/Criminal_Minds Bu dizi devam ediyor mesala
Yasak Elma da bitsin o zaman senin mantığına göre ondada sürekli biri girip çıkıyor.Başka yapımcı diziyi almaz maalesef. Alırsa çoğu kişi şaşırır. Bakalım neler olacak? Sen çok fanısın dizinin herhalde?
Konumuz Yasak Elma'm değil ki. Senaristler değişmez sanmam. Dizi daha geri dönmedi bile yeni bölümleri ile. Bakalım neler olacak? HAYIRLISI.Yasak Elma da bitsin o zaman.
Dostum ne başka yapımcısı senaristler genç hala diyorum.
Senaristlerin değişecek diye birşey demedim senaristler hala genç onu dedim.Konumuz Yasak Elma'm değil ki. Senaristler değişmez sanmam. Dizi daha geri dönmedi bile yeni bölümleri ile. Bakalım neler olacak? HAYIRLISI.
Sen çok fanısın dizinin. İnşallah dilediğin gibi olur her şey. 🙂Senaristlerin değişecek diye birşey demedim senaristler hala genç onu dedim.
En onemli oyuncusu cikincaSen çok fanısın dizinin. İnşallah dilediğin gibi olur her şey. 🙂
bir devir daha sona erdi kurtlar vadisi ve edho gibi finalsiz bittiArka Sokaklar Final yapıyor diyorlar.
Renktaşım kaynağın neresi?Arka Sokaklar Final yapıyor diyorlar.