Kanal D Arka Sokaklar - Dizi Yorumları

Fragmanı daha yeni izledim, daha önce de dediğim gibi bu diziye Şevket Çoruh daha geri dönmez. O yüzden sezonun ilk bölümünde oynaması için ikna edip Mesut karakterini şehit edebilirlerdi. Figüranı oynatıp tedaviye gönderme saçmalığı izleyiciye geçmez.

@xemrexxx Ekonomik krizden zam istedi Mesut yapımcının oğlu İlker İnanoğlu kabul etmedi
Orhan Oğuz benim çalıştığım cafeye geldiğinden beri dizi düşüşte Senaristlerde hatta Hakan’ın sevgilisini oynayan Sedef’te geliyordu ben istanbulda çalışırken senaristlerde geldi
@xemrexxx

Reklamlar Avrupa’da şöyle
Aynı çikolata aynı anda kızla erkek ısırıyor ardından dudaktan öpüşüyorlar ve devam ediyor
Çikolata Tutku ve Aşkın Yoludur diyor
@serhatt Dizilerin arasına böyle reklam lazım

Yalı çapkınının Fragmanına baktım işin içinde benim sınavda yazdığım reklam var
Çikolata alıp beraber aynı çikolatadan ısırıp öpüşüyorlar
Bu yeni nesil böyle biraz reklamda modernleşmek gerekiyor

Arka sokaklarda Selin komisere böyle Düşman istiyorlar
Yapaca
Türkiyenin Yeni nesili çok deli bir karakter istiyor Dizilerde Mezarlık yakacak dağıtacak özellikle polisiyede Şehitliği felan yakıp Yıkacak bir çete istiyor Sebep Aşk olacak Bir Komiser o çete liderinin kızının düğününü bozacak baskınla Twitterdan gördüm Dizilerde
irlanda yazıyor bunları Türkiye zorlanır Arka sokaklar büyük sıkıntı İrlanda mı orası yazsın birde Fox mu yayınladığı kanal
------

@12.Adam @Gerekli24 @Angelica

Reactions: ömer karataş
Bence Mesut komiser gittiğinde böyle bölüm lazımdı
Yeni nesili şok edecek bir bölüm o da şehitliği dağıtıp yakacak bir çete
Sebep hiç bir polisi Oraya ait görmeyecek
İrlanda polisiyesi Mesut komiser gibi oyuncusunu ilk sezonundan kaybetmiş hemen 2.Sezonun son sahnesinde şehitliği dağıtıp yaktılar Aynı mesaj hiç bir polisi Oraya ait görmüyorum
------

@Angelica

Reactions: Angelica

Güzel olurdu