Ama duyduğum kadarıyla Arka Sokakları sezon sonu final yaptıracakmış. Eğer reyting düşerse, sezon sonunu bekleyedebilirreyting düşerse bir görüşme daha yapar bence türker inanoğlu şevket çoruh ile o zaman mesut'tun durumu netleşir daha da
Ama duyduğum kadarıyla Arka Sokakları sezon sonu final yaptıracakmış. Eğer reyting düşerse, sezon sonunu bekleyedebilirreyting düşerse bir görüşme daha yapar bence türker inanoğlu şevket çoruh ile o zaman mesut'tun durumu netleşir daha da
Türker İnanoğlu Trombosit hastasıreyting düşerse bir görüşme daha yapar bence türker inanoğlu şevket çoruh ile o zaman mesut'tun durumu netleşir daha da
evet biliyorum rahatsızlığı olduğunuTürker İnanoğlu Trombosit hastası
Ben seyirciği tutmak İçin bitkisel hayatta gösterildim bölümler sağlamevet biliyorum rahatsızlığı olduğunu
İzlemem ki ben.Hüsnü ve ailesi tehlikede
------
@EmreCan @12.Adam
Bilmiyorum malesef istersen aktif üyeler kısmından bak.kimler online forumda
@Angelica @xemrexxx @ömer karataş senaristin ben ne yazmak istediğini anladım
Kanal D izin vermemiş senaryoya
Benim yazdığım senaryo şeklinde
Şehitliği yakıp dağıtacaktı hiçbir polisi oraya ait görmediği için @Angelica @xemrexxx @12.Adam @ömer karataş
Bence Mesut komiser gittiğinde böyle bölüm lazımdıGerçektenmi
Bence Mesut komiser gittiğinde böyle bölüm lazımdı
Yeni nesili şok edecek bir bölüm o da şehitliği dağıtıp yakacak bir çete
Sebep hiç bir polisi Oraya ait görmeyecek
İrlanda polisiyesi Mesut komiser gibi oyuncusunu ilk sezonundan kaybetmiş hemen 2.Sezonun son sahnesinde şehitliği dağıtıp yaktılar Aynı mesaj hiç bir polisi Oraya ait görmüyorum
------
@Angelica
Türkiyede yazılmaz irlandada yazılır @AngelicaGüzel olurdu