Emre Ozansoy
Moderatör
Ceza evi normal etki bunları sen yaşasan ne yapardınTunç'un sahnelerinde kanal değiştiriyorum artık. Cidden sıktılar ya, böyle uzatmayın
Tunca konu bulamıyorlar ondan böyle büyük ihtimalleTunç'un sahnelerinde kanal değiştiriyorum artık. Cidden sıktılar ya, böyle uzatmayın
Selin ve Mesut’un düğünü başka nasıl iptal edilirTunca konu bulamıyorlar ondan böyle büyük ihtimalle
Normal bir şey değil elbette, ama bu dizide bazı konuların uzaması sıkıyor.Ceza evi normal etki bunları sen yaşasan ne yapardın
Benim de aklıma korona geldi, hem de heyecanı arttırır bu hamle. Bakalım ne olacak yeni bölümde.Rızaya korona virüs önlemlerinden kaynaklı
Sokağa çıkamayacağı için emekli yaptılar dizide @Dosi @Emre Ozansoy virüs bitince emekli şekilde devam eder yada gerçekteki evinde
servan gerçekten öldü galibaYENİ BÖLÜM TANITIMI!
https://twitter.com/x/status/1329896740812705795
@pompy @Gerekli24
Birisi yaşıyorservan gerçekten öldü galiba
bilmiyorum göreceğizBirisi yaşıyor
Trendyol yüzünden...Kanal D nereden çıkardı dizinin ortasında reklam verme huyunu...
Geçen gün Sadakatsiz de aynı şeyi yaptı, sinir bozucu. Bitse de kurtulsakTrendyol yüzünden...
Dizide olmasa başka yerde çıkıyor bıktım artık herkes biliyor zaten artık koymayın şunun reklamınıGeçen gün Sadakatsiz de aynı şeyi yaptı, sinir bozucu. Bitse de kurtulsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?