Keith Long
Favori Üye
Çok fazla çatışıyorlar polis devreye girmeli @Çiğdem
Son düzenleme:
Çok fazla çatışıyorlar polis devreye girmeli @Çiğdem
O tarafada gelir Hizira aşık olur
ben tipi ye düşünmüştüm ama hızır da olur pompy reyis
ben tipi ye düşünmüştüm ama hızır da olur pompy reyis
Malesef Çukur sizi kabul etmiyor cnm Oraya giremiyorsunuzÇok fazla çatışıyorlar polis devreye girmeli @Çiğdem
Senaryo yazın demişti @batuhankaralar haleder demiştiMalesef Çukur sizi kabul etmiyor cnm Oraya giremiyorsunuz
@batuhankaralar ın dediklerine bakma sen cnm @xemrexxxSenaryo yazın demişti @batuhankaralar haleder demişti
Espri yaptım @Çiğdem@batuhankaralar ın dediklerine bakma sen cnm @xemrexxx
Yine ekipten birisi ölücek süsü veriyorlar 10 reyting üstü yine garanti @ömer karataş @serhatt @xemrexxx @Yiğitt
Yeni dizi zirveyi aldı ya hemen yaptılar numaralarınıYine ekipten birisi ölücek süsü veriyorlar 10 reyting üstü yine garanti @ömer karataş @serhatt @xemrexxx @Yiğitt
Kim ayoll Bu hafta geri alırlarYeni dizi zirveyi aldı ya hemen yaptılar numaralarını
HERCAİ, yeni parlaklı dizi Başrol çok taşKim ayoll Bu hafta geri alırlar
Aaa öyleymiş tarzı olmamasına rağmen parlak için @sokak sanati da başlamış öyle diyordu @Harunnn60HERCAİ, yeni parlaklı dizi Başrol çok taş
Parlaklarımı kimseyle paylaşmamAaa öyleymiş tarzı olmamasına rağmen parlak için @sokak sanati da başlamış öyle diyordu @Harunnn60
Sizin pay edememe kavganızda çekilmez şimdi iki cıngar
Yine ekipten birisi ölücek süsü veriyorlar 10 reyting üstü yine garanti @ömer karataş @serhatt @xemrexxx @Yiğitt
Kız çiğdem yokluğunda bu Serhat zillisi tekin e kancayı taktı @Harunnn60 @ForumdashYeni dizi zirveyi aldı ya hemen yaptılar numaralarını
Tipim değil
SANA bamya olsun yeter @Forumdash amcana bile yan gözle baktın yaniTipim değil
tip önemli benim içinSANA bamya olsun yeter @Forumdash amcana bile yan gözle baktın yani
Kafasını kes dememişin @serhattSANA bamya olsun yeter @Forumdash amcana bile yan gözle baktın yani
kız neyi kesiyor 😱Kafasını kes dememişin @serhatt