Arka Sokaklar bu akşam başlıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Gamze Özçelik ve İlker İnanoğlu'nun uzun bir aranın ardından geri döndüğü dizide suçlu avı bu sezon da devam ediyor. Dizi ekibi Cadde'ye röportaj verdi.

Özgür Ozan: "Ödülü beşinci sezonda verdiler"
* Tatilde kendimizi şarj edip geri dönüyoruz. Set bittikten bir hafta sonra kendime geldim.
* Geçen yıl Antalya Televizyon Ödülleri'nde "En İyi Polisiye Dizisi" ödülünü aldık. Daha önce almamız gereken ödülü beşinci sezonda verdiler.
* Karakterden sıkılmam gibi bir durum söz konusu değil. Böyle bir lüksüm yok. Türkiye şartlarında birçok iş 13 bölümde final yapıyor.
* Dizinin tekrarlarının izlenmesini anlayamı-yorum. Bir daha izlemek istiyorlar demek ki. Sıkılanlar da İlker ve Gamze geri döndüğü için izleyeceklerdir.

Zafer Ergin: "Tatlı-sert bir çizgi çizdik"
* Altıncı sezona başladık. Ama her sezon bizim için yepyeni. O heyecanla başlıyoruz. 12'nci sezonda da aynı heyecan olur.
* Ailemizden daha çok birbirimizi görüyoruz. Zaman zaman set dışında da görüşüyoruz. Dertlerimizi, tasalarımızı beraber halledebiliyoruz. Çok sıcak bir atmosfer. Sorunsuz çalışıyoruz. Bu keyif de ekrana yansıyor.
* İyi bir senaryo grubumuz var. Arkadaşlarımız bu altı senenin verdiği alışkanlıkla kimin neyi daha iyi yapacağını biliyor.
* Rıza Baba, bütün tiplerin birleştiği bir karakter olduğu için sempati topluyor. Ben de apayrı bir şekilde yorumlamak istedim. Sanıyorum da bu yüzden beğeni topladı. Tatlı-sert, şefkatli bir çizgi çizdik.

Şevket Çoruh: "Çocuklar bizi kahraman görüyor"
* Her bölümün kendi hikayesi var. Bu işi sıkıcılıktan kurtarıyor.
* Benim karakterimde değişen çok bir şey yok.
* Dizi çok uzun soluklu olduğu için kendileriyle özdeşleştiriyor insanlar. Özellikle çocuklar bizi kahraman olarak görüyor.

Zeynep Beşerler: "Saç-makyaj kavgası yapacağım kimse kalmadı"
* Yazı çalışarak geçirdim ama mutluyum. Yeni bir televizyon projesi daha var. Belki bir de sinema filmi olacak.
* Çağla gitmese şahane olacaktı. Onun gidişi beni çok fazla etkiledi. Yokluğunu çok fazla hissediyorum. Set dışında da çok fazla birlikteydik çünkü. Makyaj-saç kavgası yapacağım kimse kalmadı.
* Yeni sezonda canlandırdığım Melek Komiser ve Zeynep arasında gerginlik olacak.
* Reytingleri iyi olan bir diziyi neden kaldırsınlar? Çok fanatikleri var. Onlar olduğu sürece dizi devam edecektir.

Berk Oktay: "Yaprak Dökümü'nün rekorunu geçtik"
* İki ay boyunca tatil yaptık ve gayet keyifli başladık.
* Yaprak Dökümü'nün rekorunu geçtik, ?Bizimkiler?e doğru gidiyoruz. Çağla Kubat diziden ayrıldı.
* Evlenecekleri gün Elif, bıçaklanarak öldürüldü ve Sinan her şeyi bırakıp ortadan kayboldu. Ekip Sinan?ı aramaya devam edecek.
* Sinan'ın yerinde olsam ya kaçar ya da kafama sıkardım. İnsanın psikolojisinin bozulmaması imkansız.

Uğur Pektaş: "Seyircinin istediği oldu, Gamze döndü"
* Bu tatilde bol bol seyahat ettik. 10 ay boyunca çalışıyoruz. İki ay da bize kalsın.
* Gamze ve İlker geri döndü. Diziye böyle başlamıştık, aynı ekip kaldığımız yerden devam ediyoruz.
* Seyirci Zeynep ve Murat?ın aşklarının üstüne bir şey kabul etmedi. Şimdi Gamze?nin dönüşüyle seyircinin de istediği oldu.

Gamze Özçelik: "Zeynep ve Murat tekrar bir araya gelecektir"
* Bazı şartlarda anlaşamadığım için Canan'dan ayrıldım. Kısa bir ara oldu ama orada çok başka bir karakteri canlandırdığım için seyirciyi etkileyeceğini düşünmüyorum.
* Diziden ayrılırken geri dönebileceğimi konuşmuştuk. Zaten karakter öldürülmemişti, tayin olmuştu.
* Zeynep ve Murat büyük bir aşk yaşamıştı. Mutlaka tekrar bir araya geleceklerdir.
* Uğur'la aynı sette olmamız problem olmamıştı. Şu an daha çok birbirimizi görebiliyoruz. Ben başka bir dizi çekerken daha az görebiliyorduk birbirimizi.

İlker İnanoğlu: "Başarılı olduğu için devam ediyor"
* Karakterler kaldığı yerden yeni sezona devam edecek. Diziden gitmemiz hiçbir şeyi etkilemediğine göre dönüşümüz de etkilemeyecektir.
* Engin Komiser?i nelerin beklediğini birlikte göreceğiz.
* Başarılı bir dizi olduğu için devam ediyor. Yapımcı şirketinden yönetmenine, oyuncularına kadar herkes çok başarılı.

qrkt39.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919