Seninle aynı görüşte olmak değişik geldi. Şaşırdım.Yalnız bu diziye vasat demek iltifat olur, hatırlatayım da.
Ben zaten kullanmam. Şu ana kadar kullandığım en bana zararlı, canımı acıtan şey fitildi.Dizi sayesinde Flakka kullanmayacaksınız![]()
![]()
![]()
Seninle aynı görüşte olmak değişik geldi. Şaşırdım.Yalnız bu diziye vasat demek iltifat olur, hatırlatayım da.
Ben zaten kullanmam. Şu ana kadar kullandığım en bana zararlı, canımı acıtan şey fitildi.Dizi sayesinde Flakka kullanmayacaksınız![]()
![]()
![]()
Biz ne zaman ters düştük ki, hatırlamıyorum?Seninle aynı görüşte olmak değişik geldi. Şaşırdım.
Ben zaten kullanmam. Şu ana kadar kullandığım en bana zararlı, canımı acıtan şey fitildi.![]()
Cüneyt ekipten intikam almak isteyebilir ozaman @ömer karataşolabilir sinemde intihar eder o zaman ama cüneyt ne olur bilmiyorum![]()
![]()
evet olabilir aylin'e zarar vermeye kalkabilir ya daCüneyt ekipten intikam almak isteyebilir ozaman @ömer karataş
En son beni konularına etiketleme diyordunuz sanki?Biz ne zaman ters düştük ki, hatırlamıyorum?![]()
O konu başka konu.En son beni konularına etiketleme diyordunuz sanki?
Bu boru başka boru,boru degillll bu boruuuu.O konu başka konu.![]()
O konu başka konu.[/QUOTE beşiktaşın maçını aç fenerbahçe lanetlenir diye korkuyorum oyüzden açmıyorum @DarkLegenD
Boru çok tehlikeli bir nesne yalnız.Bu boru başka boru,boru degillll bu boruuuu.Böyle bir reklam vardı o aklıma geldi. Neyse kalitemize düşme sen zaten haklısın tabi.
Severim ben boru.Boru çok tehlikeli bir nesne yalnız.![]()
İyi olur.Severim ben boru.Daha detaya inmek isterdim ama forumda kendimi biraz stopluyorum.
![]()
Yeminle bu ka güzel sosyal mesaj verilemezdiDizi son 2 bölümdür Flakka konusunu işliyor .
Flakka kullanımının sonuçlarını , tekrar görelim .
Konuş ayoll çekemeyenler okusunlarYeminle bu ka güzel sosyal mesaj verilemezdi![]()