Arka Sokaklar 459.Bölüm - Ali Flakka İçiyor !

Çok güzel bir sahneydi. Ali'ye acıdım. Çocuk resmen kuduz olmuş gibi hareket ediyordu.

lucifer den bir sahne paylaşsan tüm ayrıntısıyla yorumlardım bunun neyini yorumlayayım benlik değil zaten :)

Tesadüf eseri dün kanalları dolaşırken denk geldim :A Ali en iyi oyunculuğunu çıkartmış :A Sahneye de epey güldüm :D

@Çiğdem- yarışman bitince etiketlerin de bitti tabi :T:

Flakka ne ya ilk kez duydum. :A

Bu Flakka olayı bir bölümlük mü peki
@destere Nasıl seni ilgilendirmiyor ayoll , adam zombi oldu , dünya kadar zombi dizisi izliyorsun :A :A :A

@Maskeli Fedai Özleyeceksin demiştim ben sana :A :A :A

@mrt-06 Zombiye dönüştüren hap cnm , Y.Ö Yapımcısı olarak yorumunu bekliyoruz değerlendirmeni :A :A :A @pompy

@Harunnn60 Ali kurtulmadı ki hala zombi :F gelecek bölüm devam edecek katliamları :F 1-2 dakıkalık video izle bir çırpı da :A :A :A

@destere Nasıl seni ilgilendirmiyor ayoll , adam zombi oldu , dünya kadar zombi dizisi izliyorsun :A :A :A

@mrt-06 Zombiye dönüştüren hap cnm , Y.Ö Yapımcısı olarak yorumunu bekliyoruz değerlendirmeni :A :A :A @pompy

@Harunnn60 Ali kurtulmadı ki hala zombi :F gelecek bölüm devam edecek katliamları :F 1-2 dakıkalık video izle bir çırpı da :A :A :A
Seni cadı :A Galiba özledim yarışmanı :T: All Star yaparsın artık :A

Bir arkadaşıma sordum da Flakka yeni çıkan sentetik bir uyuşturucuymuş seni kınıyorum ablacım benim gibi @XanTier gibi temiz çocukları bu konularla bozacaksın. :A

Bir arkadaşıma sordum da Flakka yeni çıkan sentetik bir uyuşturucuymuş seni kınıyorum ablacım benim gibi @XanTier gibi temiz çocukları bu konularla bozacaksın. :A
Tam aksine , içenler ne halde oluyorlar . Görün ki aklınıza bile getirmeyin bura da gençleri ,Bilgilendiriyoruz :A :A :A @Harunnn60 @XanTier

Yani sınıfın kızları kız kıza gitmesin diye bende Tüyaba gittim Çünkü orası ıssız bir yer.

Denemeyi isterim Flakka'yı aslında :A
görmedin her halde Rızanın söylediği önlenmezse bu hap Anarşi çıkar dedi @Çiğdem- @XanTier