lucifer den bir sahne paylaşsan tüm ayrıntısıyla yorumlardım bunun neyini yorumlayayım benlik değil zatenSahneyi izle Arka Sokaklar kendini aşıyor@Tolstoyevski senden de şöyle bir analiz alabiliriz sahneye
![]()
![]()
![]()
lucifer den bir sahne paylaşsan tüm ayrıntısıyla yorumlardım bunun neyini yorumlayayım benlik değil zatenSahneyi izle Arka Sokaklar kendini aşıyor@Tolstoyevski senden de şöyle bir analiz alabiliriz sahneye
![]()
![]()
![]()
Zombi hapı insanı zombiye çeviriyor ve katliamlara sebep olur arka sokaklarda kırmızı hap dedilerFlakka ne ya ilk kez duydum.![]()
Bir oğlan daha zombi olmuştu ama Ali daha ilgi çeker diye onu paylaştım
@Harunnn60 dan zombi ustası olarak yorum lazım evet![]()
Müsait bir zamanda izleyeceğim.gerçekten öyle @Harunnn60 gel bak @destere de baksın
evetMüsait bir zamanda izleyeceğim.Bölümü beğendiniz mi peki.
![]()
baya uzun sürebilir çünkü ekibi tanıyorlar yeni düşmanlarının Adı Sultan Aslı Altaylar Akasya durağındaki gülibikBu Flakka olayı bir bölümlük mü peki
Flakka olayını dedim ben.baya uzun sürebilir çünkü ekibi tanıyorlar yeni düşmanlarının Adı Sultan Aslı Altaylar Akasya durağındaki gülibik
lucifer den bir sahne paylaşsan tüm ayrıntısıyla yorumlardım bunun neyini yorumlayayım benlik değil zaten![]()
Tesadüf eseri dün kanalları dolaşırken denk geldimAli en iyi oyunculuğunu çıkartmış
Sahneye de epey güldüm
@Çiğdem- yarışman bitince etiketlerin de bitti tabi![]()
Flakka ne ya ilk kez duydum.![]()
@destere Nasıl seni ilgilendirmiyor ayoll , adam zombi oldu , dünya kadar zombi dizisi izliyorsunBu Flakka olayı bir bölümlük mü peki
Seni cadı@destere Nasıl seni ilgilendirmiyor ayoll , adam zombi oldu , dünya kadar zombi dizisi izliyorsun![]()
![]()
![]()
@Maskeli Fedai Özleyeceksin demiştim ben sana![]()
![]()
![]()
@mrt-06 Zombiye dönüştüren hap cnm , Y.Ö Yapımcısı olarak yorumunu bekliyoruz değerlendirmeni![]()
![]()
@pompy
@Harunnn60 Ali kurtulmadı ki hala zombigelecek bölüm devam edecek katliamları
1-2 dakıkalık video izle bir çırpı da
![]()
![]()
![]()
Biraz özle sürün ayollSeni cadıGaliba özledim yarışmanı
All Star yaparsın artık
![]()
Bir arkadaşıma sordum da Flakka yeni çıkan sentetik bir uyuşturucuymuş seni kınıyorum ablacım benim gibi @XanTier gibi temiz çocukları bu konularla bozacaksın.@destere Nasıl seni ilgilendirmiyor ayoll , adam zombi oldu , dünya kadar zombi dizisi izliyorsun![]()
![]()
@Maskeli Fedai Özleyeceksin demiştim ben sana![]()
![]()
@mrt-06 Zombiye dönüştüren hap cnm , Y.Ö Yapımcısı olarak yorumunu bekliyoruz değerlendirmeni![]()
![]()
@pompy
@Harunnn60 Ali kurtulmadı ki hala zombigelecek bölüm devam edecek katliamları
1-2 dakıkalık video izle bir çırpı da
![]()
![]()
![]()
Tam aksine , içenler ne halde oluyorlar . Görün ki aklınıza bile getirmeyin bura da gençleri ,BilgilendiriyoruzBir arkadaşıma sordum da Flakka yeni çıkan sentetik bir uyuşturucuymuş seni kınıyorum ablacım benim gibi @XanTier gibi temiz çocukları bu konularla bozacaksın.![]()
Bir arkadaşıma sordum da Flakka yeni çıkan sentetik bir uyuşturucuymuş seni kınıyorum ablacım benim gibi @XanTier gibi temiz çocukları bu konularla bozacaksın.![]()
Denemeyi isterim Flakka'yı aslındaTam aksine , içenler ne halde oluyorlar . Görün ki aklınıza bile getirmeyin bura da gençleri ilgilendiriyoruz![]()
![]()
@Harunnn60 @XanTier
Yani sınıfın kızları kız kıza gitmesin diye bende Tüyaba gittim Çünkü orası ıssız bir yer.Bir arkadaşıma sordum da Flakka yeni çıkan sentetik bir uyuşturucuymuş seni kınıyorum ablacım benim gibi @XanTier gibi temiz çocukları bu konularla bozacaksın.![]()
görmedin her halde Rızanın söylediği önlenmezse bu hap Anarşi çıkar dedi @Çiğdem- @XanTierDenemeyi isterim Flakka'yı aslında![]()
Denersen Ali gibi olursunuzDenemeyi isterim Flakka'yı aslında![]()