Arka Sokaklar 459.Bölüm - Ali Flakka İçiyor !

Çok güzel bir sahneydi. Ali'ye acıdım. Çocuk resmen kuduz olmuş gibi hareket ediyordu.

Farkındalık yaratmak açısından düşünürsek mantıklı bir sahne aslında.

Tesadüf eseri dün kanalları dolaşırken denk geldim
Ali en iyi oyunculuğunu çıkartmış
Sahneye de epey güldüm

@Çiğdem- yarışman bitince etiketlerin de bitti tabi

lucifer den bir sahne paylaşsan tüm ayrıntısıyla yorumlardım bunun neyini yorumlayayım benlik değil zaten

Tesadüf eseri dün kanalları dolaşırken denk geldim
Ali en iyi oyunculuğunu çıkartmış
Sahneye de epey güldüm

@Çiğdem- yarışman bitince etiketlerin de bitti tabi

Flakka ne ya ilk kez duydum.

Bu Flakka olayı bir bölümlük mü peki
@destere Nasıl seni ilgilendirmiyor ayoll , adam zombi oldu , dünya kadar zombi dizisi izliyorsun

@Maskeli Fedai Özleyeceksin demiştim ben sana

@mrt-06 Zombiye dönüştüren hap cnm , Y.Ö Yapımcısı olarak yorumunu bekliyoruz değerlendirmeni
@pompy

@Harunnn60 Ali kurtulmadı ki hala zombi
gelecek bölüm devam edecek katliamları
1-2 dakıkalık video izle bir çırpı da

Seni cadı
Galiba özledim yarışmanı
All Star yaparsın artık

Bir arkadaşıma sordum da Flakka yeni çıkan sentetik bir uyuşturucuymuş seni kınıyorum ablacım benim gibi @XanTier gibi temiz çocukları bu konularla bozacaksın.

Bir arkadaşıma sordum da Flakka yeni çıkan sentetik bir uyuşturucuymuş seni kınıyorum ablacım benim gibi @XanTier gibi temiz çocukları bu konularla bozacaksın.
Tam aksine , içenler ne halde oluyorlar . Görün ki aklınıza bile getirmeyin bura da gençleri ,Bilgilendiriyoruz
@Harunnn60 @XanTier

Yani sınıfın kızları kız kıza gitmesin diye bende Tüyaba gittim Çünkü orası ıssız bir yer.

Denemeyi isterim Flakka'yı aslında
görmedin her halde Rızanın söylediği önlenmezse bu hap Anarşi çıkar dedi @Çiğdem- @XanTier