Arka Sokaklar'ın 20. Sezonunda Sürpriz Geri Dönüş!

Çok saçma olmuş. Bu kadar uzun ara verip yeniden sahne alacak olması. Dizide oynanan oyuncu bitince hatta bizim @emreemreu bile diziye çıkmıştı bir ara herkes bitince eski oyuncular tekrar diziye girmeye başladı. :)
Nereden çıkardın onu sen ya. Ben hiçbir dizide oynamadım bu zamana kadar. :A

Ayrılalı 5 sene mi olmuş. 😱

serhatınki de dahil olmuş diziye, 50 sezon sürecek sanırım :F:F
Ekran Resmi 2025-08-04 02.09.55.png

• Güldürdün
Reactions: serhatt and 12.Adam
Sehit olduktan sonra diziye dönmek de ne bileyim...
O aldatmadan kaynaklı çıkarıldı daha önce seyirci tepki verdi o yüzden yüzünü göstermeden öldürdüler Poyraz karayelde de olmadı mı bu @Yakamoz-Asi
------

@Yakamoz-Asi Ali komiser covid’e yakalandığında yurtdışında yapıyorlardı Daha Türkiyeye gelmemişti aşısız covid olanlar kullanılan covid ilaçlarının etkisi aldatmayı arttırıyor o yüzden covid aşınızı olun diye bir mesaj verebilirlerdi @Yakamoz-Asi @xemrexxx @12.Adam @Bully

Son düzenleme:
  • İlginç
Reactions: Yakamoz-Asi
O aldatmadan kaynaklı çıkarıldı daha önce seyirci tepki verdi o yüzden yüzünü göstermeden öldürdüler Poyraz karayelde de olmadı mı bu @Yakamoz-Asi
------

@Yakamoz-Asi Ali komiser covid’e yakalandığında yurtdışında yapıyorlardı Daha Türkiyeye gelmemişti aşısız covid olanlar kullanılan covid ilaçlarının etkisi aldatmayı arttırıyor o yüzden covid aşınızı olun diye bir mesaj verebilirlerdi @Yakamoz-Asi @xemrexxx @12.Adam @Bully

Ilginc.

Yakinim ve cocukluk arkadasim bile bu dizide oynadi :A

Dizinin reytingini toparlama adina iyi bir hamle yapilmis.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
20. Sezon vay be ! Dile kolay ... da artık bitse mi ? 😂
RTÜK’ün sınır koyduğu ülkede rekor aslında İrlanda’da televizyon denetim merkezi pek karışmıyor dizilere oyüzden biri 37.Sezona giriyor Fair city Home and away 38.Sezona giriyor 72 sezon süren dizi bile var ABD’de @Alemdar @xemrexxx

Son düzenleme: