iPad de tw linki açılmıyor, telefonu elime alırsam bakarım.
Totemler de kurtarmaz artık kimseyi... Kafaya takmış bir adama bakar lafı gerçek oldu cidden... Bu adam ve bu takım bu kupayı almayı kafaya feci takmış durumda... O yüzden finalde kim gelirse gelsin bu takım onları çiğ çiğ yer ve bu kupayı alır... Messi'nin kariyerindeki son eksik parça da tamamlanmış olur tertemiz...Ya biri şu herifi durdursun artık tüm totemlerim bitti.
Suat fotosunu atarken aklıma ablamın ölmüş olduğu gelmişti zaten. Sonumuz benzemese bari dedim ama benzedi maalesefMaalesef anlık…
Ya biri şu herifi durdursun artık tüm totemlerim bitti.
Final günü için düşündüğüm bir şey var ama öncelikle bugün Fransa'nın kazanması lazımAvatarına koyduğun adam da işe yaramadı, galiba alacak kupayı yapacak bir şey yok.
Karşı taraftan da Fas gelir kesin zaten.
Döndün mü seyahatten ?Bu müsabakayı kaçırma.Ne zamandır nesine ye üyesin?
Döndüm.Nesine mi hocam 3 tane tahmin açılıyor sadece
bu maçta favori yok hırvatistan çok büyük bir takımı eledi arjantinin karşısına pek iyi takımlar çıkmadı direnç gösterecektir hırvatlar 90dk golsüz bile geçebilir 4.5 üstde olabilir tamamen oyun ilk10dk içinde kendini gösterecektir umarım Arjantinli Messinin elide DK kalkar
Sen sonlara doğru mu bakarsın? Baştan seyretmek misin? Ya o dk ya gelene kadar maç kopmuşsa.Döndüm.
Zevkli oluyor 80-90 arası mesela şu şu olur deyip izlemek. Amaç heyecan katmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?