Ariana Grande, Meghan Trainor, Who Is Fancy - Boys Like You | Yeni Klip - 2015

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,541
Puanı
1,060
Who Is Fancy isimli şarkıcının Ariana Grande ve Meghan Trainor ile birlikde seslendirdiği 'Boys Like You' şarkısın klipi yayınlandı.
Jake Hagood, Jonathan Rotem, Jason Gantt ve Bob DiPiero'un yazdığı o şarkı:

Ariana'nın sesi.:love1: Farkını koymuş yine ufaklık.😎 Yeni neslin en iyisi gerçekten.

Şarkı direk ilk dinlendiğinde kendine bağladıi. Ben 500 m gördüm şarkıda. Çok tatlı klibi ile bence bu işi becerir:D

Ariana'nın sesi.:love1: Farkını koymuş yine ufaklık.😎 Yeni neslin en iyisi gerçekten.

Şarkı direk ilk dinlendiğinde kendine bağladıi. Ben 500 m gördüm şarkıda. Çok tatlı klibi ile bence bu işi becerir:D
Ariana çok iyi gerçekten.

Ben de sevdim o yüzden konusu olsun dedim forumda. Bir anda tutabilir belki. Meghan'nin şarki da bir anda tutdu 1 milyar oldu, kimse beklemiyordu. :D

Ariana çok iyi gerçekten.

Ben de sevdim o yüzden konusu olsun dedim forumda. Bir anda tutabilir belki. Meghan'nin şarki da bir anda tutdu 1 milyar oldu, kimse beklemiyordu. :D

Şarkı 10m olmuştur dedim 1m bile olmamış.:( Kimse duymamış şarkıyı anlaşılan.:ss

i

İşte onu diyorum ben de, bir anda tutabilir :D
Gay olan erkek şarkici yeni birisi ve takipcisi yok, daha bugün yayinlandi. Zamanla olur. :)

Yanına Maghan ve Ariana'yı alarak iyi yapmış. Ariana özellikle.:love1: Keşke daha güzel benzetilseymiş klipte.:( Çizgisi hiç iyi olmamış.ss

Yanına Maghan ve Ariana'yı alarak iyi yapmış. Ariana özellikle.:love1: Keşke daha güzel benzetilseymiş klipte.:( Çizgisi hiç iyi olmamış.ss
şu Facebook'da bir uygulama varya kendinin çizgi versionu yapip paylaşiyorlar. Adını unutdum :D
Aynı onun gibi yapmislar.

Bitstrips he hatirladim. :D