Güzel gibi ama ilk dinleme ile bende bir şey oluşturamadı.Ben Ariana'yı çok beğenirim. Açıkcası beklentim daha büyüktü, o yüzden ilk dinlemede ortalama buldum. Bu arada klip çok iyi artış yaşıyor şimdiden.
Birkaç dinlemeden sonda kesin yorum yaparım.
Sizlerde dinleyin.
@sokak sanati @Titanium @GunesinOglu @OzaN @-potterhead- @turkuazz @Harunnn60
Saçlar süper değil mi.Güzel gibi ama ilk dinleme ile bende bir şey oluşturamadı.
Klipte en ilgimi çeken Samsung'un yeni telefonu oldu.Note 5 mi 6 mı kestiremedim eskisi kadar takip etmiyorum telefonları.
Tamam tamam şimdi hatırladım bunu.Saçlar süper değil mi.
Tamam tamam şimdi hatırladım bunu.Forumda birisi resimlerini ve videolarını paylaşıyordu orada görmüştüm evet güzel kız.Eski saç rengi daha iyiydi bence. Buda iyi ama.
Ben esikiden çok profil yaptim.Tamam tamam şimdi hatırladım bunu.Forumda birisi resimlerini ve videolarını paylaşıyordu orada görmüştüm evet güzel kız.Eski saç rengi daha iyiydi bence. Buda iyi ama.
Problem'e benzetiyorlar yorumlara bak youtube'de.O bendim
Bu arada beklenen albüm çıkmayacak gibi Ariana'dan. Ortalama bir şarkı ve normal bir klip.İtici geldi bana şarkısı nedense.ss
😱Ben esikiden çok profil yaptim.
Lorde sonra Ariana sonra Ayşenur Balcı, Lana dışında koyduklarim. Sonra Murat Yıldırım.😱
Hiç hatırlamıyorum.Demek Lana hariç başka resimler koyuyorsun.
Ben esikiden çok profil yaptim.
Problem'e benzetiyorlar yorumlara bak youtube'de.
Haklılar. :/
Hmm. :/Adele'ide benzettiler ama rekor kırdı. Bunda farklı bir iticilik olmuş. Sesini çok abuk kullanmış.
Benim şuan yeni favorim Demi.Lorde sonra Ariana sonra Ayşenur Balcı, Lana dışında koyduklarim. Sonra Murat Yıldırım.
Hmm. :/
ama Ariana'da da izlenme baya iyi gidiyor.
Oha. 😱Benim şuan yeni favorim Demi.Lana bir alt sıraya düştü malesef.
Hepsinin bende yeri var.Oha. 😱
MS'da oy verirken bunu hatırlarım.
Sen dediğin gibi bekleyen çoktu.Ariana lk saatlerinden beri 8 ülkede #1 olmuş. Çokta kötü gitmiyor.
Sen dediğin gibi bekleyen çoktu.
Mesela ben de dersden geldiğim gibi klipe baktim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?