Arda Kural Tekrardan Oyunculuk Yapacak!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Geçtiğimiz aylarda yaşadığı ağır psikolojik sorunlar nedeniyle bir kaç günlüğüne hastaneye yatırılan başarılı ve genç oyuncu Arda Kural, tedavi gördüğü dönem ani bir karar ile mesleği olan oyunculuğu bırakacağını açıklamıştı.

Tekrardan bir çok organizasyona katılan Arda Kural, yeniden mesleği oyunculuğu yapacağını açıkladı. Geçtiğimiz aylarda verdiği ani karardan dolayı pişmanlık yaşayan Arda Kural, yeni sezonda bir film projesinde ve belki ilerleyen dönemlerde güzel bir dizi projesinde yer alacağını açıkladı hayranlarına.

PDvsHArY3yvKPo3I3KiSEzuO.jpg

Arda Kural'ın yeniden oyunculuğa dönecek olması sevindirici haber. Hayırlı olsun. :)

Bu adam güzel bir dram ve aşk dizisinde çok iyi rol alabilir diye düşünüyorum. Ekran yüzü çok iyi, çokta beğendiğim ve takdir ettiğim oyuncuların başında gelir. Yakışıklılığı ve karizmasıyla da bizlerin kalbini yeniden fethedeceğini düşünüyorum. Merakla bekliyoruz. Hep destek tam destek! :)

Bu arada kilolarını verip kendine biraz bakarsa çok çok iyi olur.Kendini iyice bıraktı.

Sevindim:X Kurşun Bilal'de bu oynasaydı o diziyi izleyecektim yine.O çıkınca 3.bölümdü(sanırım) izlemeyi bıraktım:(