Netflix Arcane - Dizi Yorumları

1X1

50 dakikalık anime olmasına şaşırdım, keşke yarıya bölselermiş ama olsun yine de fena bir giriş olmadı. Özellikle görüntü kalitesi, çizimleri cidden sanat eseri gibi. Senaryo olarak bir şey söylemek için erken, ama kız kardeşlerin o dayanışmasını ve onlar üzerinden ilerleyecek olmasını beğendim...

7.7,5

• Beğendim
Reactions: MEnes
1X1

50 dakikalık anime olmasına şaşırdım
, keşke yarıya bölselermiş ama olsun yine de fena bir giriş olmadı. Özellikle görüntü kalitesi, çizimleri cidden sanat eseri gibi. Senaryo olarak bir şey söylemek için erken, ama kız kardeşlerin o dayanışmasını ve onlar üzerinden ilerleyecek olmasını beğendim...

7.7,5
O zaman seni Amazon Prime'ın ıssız konusuna davet ediyorum. Gerçi 50 dakika değil ama 40 dakikanın üzerinde. :A

Adaşıma yine kendine bir 🎈 bulmuş, bulmakla kalmamış konusunu bile açmış. Bu adam iyice kan dondurucu bir insana dönüştü yoldaşlarım… :A @MasacRE @Maskeli Fedai

Birde övmüş önüne gelene bu 🎈 diziyi.. Utanmaz.. @MEnes @MasacRE

Soruyorum balon dizi nedir, neye göre kime göre sınıflandırılır... Siz iki leşe artık diyecek bir şey bulamıyorum... Kan dondurucu hain herifler... @MasacRE
------

Evet doğru tespit, çok özel işlerde konu açıyorum... Bu da öyle özel mi özel bir eser olduğu için ve baktım ki forumda konusu açılmamış o konuyu ben açmalıyım dedim... :A Herkese de tavsiye ederim...

Keşke yapmasaydın böyle bir şaka be kardeşim... Bu boş şakaları boşver de git izle ARCANE destanının ilk bölümlerini... :A
------

Aradan çıkarmanı şiddetle tavsiye ederim çünkü Jinx'in sadece küçüklüğü yok... Baştan sona karakter gelişimini izliyoruz ve bu mükemmel bir kugu ile önümüze seriliyor...
Kütük dostum bu Şerlok denen haine hiç güvenme sen :A Burada balon dediği diziyi adaşından önce izleyip bitirdi o leş herif :A

Burda da sattı değil mi o leş.. @MEnes @Sherlock

Ya bende izlediysem.. 😳😳
Yoook yok izlememişsindir... Yoksa, yoksa, yoksa izledin mi gerçekten de... 😳
------

1X1

50 dakikalık anime olmasına şaşırdım, keşke yarıya bölselermiş ama olsun yine de fena bir giriş olmadı. Özellikle görüntü kalitesi, çizimleri cidden sanat eseri gibi. Senaryo olarak bir şey söylemek için erken, ama kız kardeşlerin o dayanışmasını ve onlar üzerinden ilerleyecek olmasını beğendim...

7.7,5
Demek sonunda başladın bu destana... Belli başlı bazı bölümler bittiğinde ne tepkiler vereceğini merak ile beklemekteyim... 3, 6, 8, 9... Say say bitmiyor ama 3 ve 9... Düşündükçe bir garip oluyorum, titriyorum... Şöyle sağlam bir sindirdikten sonra yakın gelecekte 2. tura girişeceğim...

Son düzenleme:
Dizisizlikten kurudum napayım.. 😳 @MEnes @Sherlock
yapma-iste-bunu-yapma--i612918-600.jpg

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Squid Game'den sonra yine bir Netflix işi. Netflix yapımlarını sevmeye başlıyorsun gibi yavaş yavaş. :A
Squid Game ile bu bir değil... Squid Game de bana göre klasik Netflix eserleri gibi değil ama onun dışında konuşacak olursam Arcane tamamen bağımsız bir iş. Netflix bu yapımda sadece distribütör gibi diyebilirim... Burada asıl emek, hatta asıl para Riot Games ve Fortiche Productions adlı animasyon şirketinden çıkmış... Ben Netflix'ten bütçe aldıklarını falan sanmıyorum, keza buna ihtiyaçları da yok zaten...

• Güldürdün
Reactions: Araf
Squid Game ile bu bir değil... Squid Game de bana göre klasik Netflix eserleri gibi değil ama onun dışında konuşacak olursam Arcane tamamen bağımsız bir iş. Netflix bu yapımda sadece distribütör gibi diyebilirim... Burada asıl emek, hatta asıl para Riot Games ve Fortiche Productions adlı animasyon şirketinden çıkmış... Ben Netflix'ten bütçe aldıklarını falan sanmıyorum, keza buna ihtiyaçları da yok zaten...
Squid Game'den sonra Netflix'te yayınlanan bir yapımı daha beğendin diyorum. Squid Game ile kıyaslamadım oysa, kulvarları farklı. :A Ben yayıncı kuruluştan bahsediyorum. :A Ayrıca Squid Game'den sonra ikinci bir üst üste popüler olan 2021 yapımı bir Netflix dizisi olduğundan da bahsediyorum aslında. Popüler olan dizileri var ama bu derecesi yok. LCDP, Dark ve Lucifer gibi dizileri geçti bu iki dizi kısa sürede. :A

• Güldürdün
Squid Game'den sonra Netflix'te yayınlanan bir yapımı daha beğendin diyorum. Squid Game ile kıyaslamadım oysa, kulvarları farklı. :A Ben yayıncı kuruluştan bahsediyorum. :A Ayrıca Squid Game'den sonra ikinci bir üst üste popüler olan 2021 yapımı bir Netflix dizisi olduğundan da bahsediyorum aslında. Popüler olan dizileri var ama bu derecesi yok. LCDP, Dark ve Lucifer gibi dizileri geçti bu iki dizi kısa sürede. :A
Kardeşim ben orada onu dediğini biliyorum ama ben de diyorum ki bunlar Netflix dizileri değil... Globale yayılmak için Netflix'te yayınlanan diziler sadece... Yani Netflix hadi şuraya dizi yapalım diyip bunlara bütçe sunup diziyi yapın diye başvurmadı... Yayıncı kuruluş Netflix diye diziyi diğer Netflix dizileriyle aynı kefeye koymam... Squied Game neyse de ARCANE o sınıfa asla girmez... Arcane başlı başına bir sanat eseri, her noktasıyla, her zerresiyle, her tonuyla... Yani bana Netflix dizisi seviyorsun diye yüklenemezsin Arcane üzerinden... :A

• Güldürdün
Kardeşim ben orada onu dediğini biliyorum ama ben de diyorum ki bunlar Netflix dizileri değil... Globale yayılmak için Netflix'te yayınlanan diziler sadece... Yani Netflix hadi şuraya dizi yapalım diyip bunlara bütçe sunup diziyi yapın diye başvurmadı... Yayıncı kuruluş Netflix diye diziyi diğer Netflix dizileriyle aynı kefeye koymam... Squied Game neyse de ARCANE o sınıfa asla girmez... Arcane başlı başına bir sanat eseri, her noktasıyla, her zerresiyle, her tonuyla... Yani bana Netflix dizisi seviyorsun diye yüklenemezsin Arcane üzerinden... :A
"Netflix'te yayınlanan bir diziyi de sevebiliyorsun." demeye çalışıyorum aslında. Yayınlandığını inkar etmek, dizinin yayınlandığını inkar etmek olur. :A Benim kastım orada yayınlanması, bütçe meselesi de değil. İyi ki "Netflix" dedik, dövmediği kaldı. :A

• Güldürdün
"Netflix'te yayınlanan bir diziyi de sevebiliyorsun." demeye çalışıyorum aslında. Yayınlandığını inkar etmek, dizinin yayınlandığını inkar etmek olur. :A Benim kastım orada yayınlanması, bütçe meselesi de değil. İyi ki "Netflix" dedik, dövmediği kaldı. :A
Kardeşim Ben Netflix'te yayınlanan Dark'ı sevdim zaten. Keza Ozark var, Mindhunter var beğendiğim. Benim Netflix düşmanlığım böyle bağımsız sanat eserlerini sevmeyeceğim anlamına gelmiyor ki... Yayınlandığını inkar etmiyorum, sadece dizi Netflix dizisi değil diyorum, orada yayınlanıyor o kadar... :A

• Güldürdün
Kardeşim Ben Netflix'te yayınlanan Dark'ı sevdim zaten. Keza Ozark var, Mindhunter var beğendiğim. Benim Netflix düşmanlığım böyle bağımsız sanat eserlerini sevmeyeceğim anlamına gelmiyor ki... Yayınlandığını inkar etmiyorum, sadece dizi Netflix dizisi değil diyorum, orada yayınlanıyor o kadar... :A
Ben zaten "Netflix'te yayınlanan" dedim sonradan, "Netflix işi" demeye de devam etmedim ama sen devam ettin. Orada bahsettiğim de zaten Netflix yapımı olması değil, Netflix'te yayınlanan bir yapım olmasıydı. :A Yayıncı kuruluşundan bahsediyorum yani "Netflix" diye, yoksa yapım şirketi olarak mesela Marvel dizileri de Netflix yapımı değildi. Sonrasında zaten Netflix Daredevil, The Punisher gibi yapımları da iptal etti, Disney çıktıktan sonra tabii. :A Birkaç yıla belki bu diziler geri döner, umarım döner yani. :A

• Güldürdün