Netflix Arcane - Dizi Yorumları

MEnes

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
19,668
Puanı
860
MV5BYmU5OWM5ZTAtNjUzOC00NmUyLTgyOWMtMjlkNjdlMDAzMzU1XkEyXkFqcGdeQXVyMDM2NDM2MQ@@._V1_.jpg

ARCANE...
Tür:
Animasyon, Aksiyon, Macera, Dram
Süre: 40 dakika

Imdb Linki

Puanlar:
IMDb: 9.4/10

Yönetmen:
Pascal Charrue
Arnaud Delord
Jerome Combe

Senaryo:
Ash Brannon
Nick Luddington
Amanda Overton
Conor Sheehy

Oyuncular:
Kevin Alejandro
Jason Spisak
Hailee Steinfeld

Dizinin Fragmanı:

Dizinin Konusu:
League of Legends'ın yaratıcılarının imzasını taşıyan yeni animasyon dizisi Arcane, Piltover adlı ütopik bir bölgede ve baskı gören yer altı şehri Zaun'da geçiyor. Dizi, iki efsanevi League of Legends şampiyonunun doğuş öyküsünü ve onları birbirinden ayıracak gücün hikâyesini anlatıyor.

Diziyle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Önemli Not: Dizi hakkında spoiler butonu kullanmadan spoiler vermek yasaktır, bu kurala uymayanlar forumdan uzaklaştırılacaktır. Spoiler butonu kullanmadan önce de hangi bölüme dair spoiler içerdiği, kitap veya diğer kaynaklardan spoiler içeriyorsa belirtilmelidir.​

Yaklaşık 1 sene sonra benim evet evet ben MEnes'in konu açmasını sağlayan destanlar destanı animasyon serisi... Ama buna animasyon demeye bin şahit, çünkü bu bildiğin SNK ayarında anime kalitesinde, Rick and Morty seviyesinde animasyon kalitesinde inanılmaz bir eser... Oyunu oynayan biri olarak aşırı sevdim lakin oyunu oynayıp oynamamak önemli değil... Okuduğum tüm yorumlarda oyunu oynamayanlar bile çok çok fazla beğenmiş... Imdb puanı fan abartısı mı değil mi onu izleyenlerin takdirine bırakıyorum ama bana göre kesinlikle değil...

@Araf biraz sabretsen yazacaktım neden konuyu benim açtığımı... :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Yaklaşık 1 sene sonra benim evet evet ben MEnes'in konu açmasını sağlayan destanlar destanı animasyon serisi... Ama buna animasyon demeye bin şahit, çünkü bu bildiğin SNK ayarında anime kalitesinde, Rick and Morty seviyesinde animasyon kalitesinde inanılmaz bir eser... Oyunu oynayan biri olarak aşırı sevdim lakin oyunu oynayıp oynamamak önemli değil... Okuduğum tüm yorumlarda oyunu oynamayanlar bile çok çok fazla beğenmiş... Imdb puanı fan abartısı mı değil mi onu izleyenlerin takdirine bırakıyorum ama bana göre kesinlikle değil...

@Araf biraz sabretsen yazacaktım neden konuyu benim açtığımı... :A
Yazmasam içimde kalırdı, ayrıca yazacağın yorum konuya yapışırdı. :A

@MEnes kısacası buldu yine "10/10" diyebileceği bir dizi. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Yazmasam içimde kalırdı, ayrıca yazacağın yorum konuya yapışırdı. :A

@MEnes kısacası buldu yine "10/10" diyebileceği bir dizi. :A
Evet öyle olacaktı ve herkese öneri olarak sunacaktım etiket atıp ama sonradan senin mesaj araya girince vazgeçtim... :A

Dediğin gibi oldu 10/10 verdim hiç tereddütsüz... Ve kesinlikle denenmesini tavsiye ederim... Animasyon kalitesi, müzikleri, kurgusu, senaryosu, ses sanatçıları, hikayesi... Her şeyiyle top class bir eser...

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Benim de en kısa sürede izleyeceğim bir anime, oyun evrenine dair hiçbir fikrim yok ama puan ve eleştiriler oldukça iyi. SNK sever @Dosi ve @Forumdash ’ı da davet edelim :A @MEnes
Oyun evrenine dair fikri olanlar için çok çekici ama oyun evrenini bilmeyenleri bile çok iyi yakalamış adamlar. Hangi yorumu okusam bayıla bayıla izlediğinden ve animasyon başyapıtı olduğundan söz ediyor... Yarın son 3 bölümü çıkacak ve muhtemel ilk sezona final vereceğiz...
Yok ben almayayım. Artık ilgi alanımda değiller :A
Klasik animasyon görüntüsünden çok uzak bambaşka bir eser bu Zey... Kesinlikle tavsiye ederim... :A
lol oyununu zaten seviyorum ama neyi anlatıyor bu onu çözemedim
Oradaki karakterlerin son durumlarına yani Lol oyunundaki durumlarına nasıl geldiğini anlatıyor. İzledikçe anlıyorsun aslında neyin nasıl ilerlediğini. Ama Lol'deki karakter hikayelerini okumadıysan bölümler izledikçe daha iyi anlarsın diyebilirim.

İki ilginç nokta var: Birincisi bu dizinin konusu açılmamış ilgi görmesine rağmen, ikincisi de bu konuyu @MEnes açmış. :A
Ve ben yeni farkettim açanın @MEnes olduğunu 🤦🏻‍♀️ ama türüne bakınca şaşırmadım :A çok çok özel olunca akan sular duruluyor MEnes için :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Araf
Benim de en kısa sürede izleyeceğim bir anime, oyun evrenine dair hiçbir fikrim yok ama puan ve eleştiriler oldukça iyi. SNK sever @Dosi ve @Forumdash ’ı da davet edelim :A @MEnes
Ben ilk iki bölümü izledim. Jinx karakteri için baktim daha çok:X Kücüklüğüymüş meğerse. Aradan çıkarıcam ama. Jinx'i mobile olarak oynuyordum ama pc versiyonu hiç lol oynamadım:X

Adaşıma yine kendine bir 🎈 bulmuş, bulmakla kalmamış konusunu bile açmış. Bu adam iyice kan dondurucu bir insana dönüştü yoldaşlarım… :A @MasacRE @Maskeli Fedai

Birde övmüş önüne gelene bu 🎈 diziyi.. Utanmaz.. @MEnes @MasacRE
Soruyorum balon dizi nedir, neye göre kime göre sınıflandırılır... Siz iki leşe artık diyecek bir şey bulamıyorum... Kan dondurucu hain herifler... @MasacRE
------

Ve ben yeni farkettim açanın @MEnes olduğunu 🤦🏻‍♀️ ama türüne bakınca şaşırmadım :A çok çok özel olunca akan sular duruluyor MEnes için :A
Evet doğru tespit, çok özel işlerde konu açıyorum... Bu da öyle özel mi özel bir eser olduğu için ve baktım ki forumda konusu açılmamış o konuyu ben açmalıyım dedim... :A Herkese de tavsiye ederim...
@MEnes için iki tür için akan sular dular: Bir anime ve türevleri, iki de integralleri, yok yok şaka yaptım. :A
Keşke yapmasaydın böyle bir şaka be kardeşim... Bu boş şakaları boşver de git izle ARCANE destanının ilk bölümlerini... :A
------

Ben ilk iki bölümü izledim. Jinx karakteri için baktim daha çok:X Kücüklüğüymüş meğerse. Aradan çıkarıcam ama. Jinx'i mobile olarak oynuyordum ama pc versiyonu hiç lol oynamadım:X
Aradan çıkarmanı şiddetle tavsiye ederim çünkü Jinx'in sadece küçüklüğü yok... Baştan sona karakter gelişimini izliyoruz ve bu mükemmel bir kugu ile önümüze seriliyor...