Aras Bulut İynemli, Çağatay Ulusoy'un Komşusu Oldu!

kerem

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
28,867
Puanı
1,060
Eski rol arkadaşı Çağatay Ulusoy ile komşu olan Aras Bulut İynemli, kiraladığı evinin içini dekore ettirmek için servet harcadı.

cagatay-ulusoy-la-komsu-olan-aras-bulut-iynemli-11168098_6329_m.jpg

Şehir hayatından sıkılarak ormanlık yerlere taşınan ünlüler kervanına oyuncu Aras Bulut İynemli de katıldı. İynemli, İçerde dizisinde birlikte rol aldığı kankası Çağatay Ulusoy gibi, yeni evi için tercihini ormanlarla çevrili Zekeriyaköy'den yana kullandı.

Yaklaşık 2,5 ay önce aylık 10 bin liraya kiraladığı evinin içini gönlüne göre dekore ettirmek isteyen Aras Bulut İynemli, dekorasyon için yaklaşık 150 bin lira harcadı.

"İçerde" dizisinde artık nasıl abi - kardeş moduna girdilerse kopamadılar, komşu oldular. :)

Zaten birbirleriyle @cookies in @serhatt la girmek istediği pozisyonlara giriyorlardı artık @Çiğdem- le @MasacRE- efkardan içmeye gider :A
Ekli dosyayı görüntüle 61106

Bu arada site UTC nin çekildiği yer ilk biz safiye Sultan hülya Avşar han hazretleri taşınmıştır sonra Çağatay oğlan neyse artık o siteden dizideki gibi olaylar bekliyorum :A @mrt-06 @Bully @Sherlock @MEnes @sokak sanati @kerem @Billy kane @vadikızı @Dosi @dizi kolik @dreamy @turkuazz @DarkLegenD @ozmoturk @Aserat @xBUGRAx
Beni at bunların arasına :A

Beni at bunların arasına :A
Biz ikimiz birbirimize yeteriz :A
Zaten birbirleriyle @cookies in @serhatt la girmek istediği pozisyonlara giriyorlardı artık @Çiğdem- le @MasacRE- efkardan içmeye gider :A

Bu arada site UTC nin çekildiği yer ilk biz safiye Sultan hülya Avşar han hazretleri taşınmıştır sonra Çağatay oğlan neyse artık o siteden dizideki gibi olaylar bekliyorum :A @mrt-06 @Bully @Sherlock @MEnes @sokak sanati @kerem @Billy kane @vadikızı @Dosi @dizi kolik @dreamy @turkuazz @DarkLegenD @ozmoturk @Aserat @xBUGRAx
Oha tam benim Serhatle istediğim pozlar bunlar :A

😱 Avatarını değiştirmek için bayramın bitmesini bekleme. Ciddiye alamıyorum seni. :(

Aaa o konusmamışın üstüne gördüm bu fotoyu daha etkili oldu üzülmemde 😕😕😕 @dizi kolik

Dizi ilişkileri çok iyiydi ki bize abi kardeş olduklarını hissettikleri çok normal kopamadıkları