Aranıza yeni katıldım. Herkese merhabalar

Neden katıldınki bana.Ayrıca bana katıldığına göre Haluk'un favori olamayacağını biliyorsun.Favori olamayacağını nereden biliyorsun.:D(b)
Yazım hatası yapmisim galiba. Katilmadigima göre Sevgili haluk un Favori olmayacağını bilmiyorum. :) :D

Haluk değilsen bile bu aşamadan geçmek zorundasın. Her yeni üyenin yaşadığı büyük bir zorluktur bu :D

Katılmıyorsan sorun yok.:kiki:

Eğer Haluk değilsen lütfen kusura bakma.:D

Umarım yanılırız.Ama bu akşam net bir şekilde görürüz.Fatih harbiye var nede olsa.:D

Ne kusuru asıl siz kusura bakmayın :) fatih harbiye izlenmez hakketen en sevmedigim filmeler arasında en sonuncu :)

Haluk değilsen bile bu aşamadan geçmek zorundasın. Her yeni üyenin yaşadığı büyük bir zorluktur bu :D
Halla hala. Bana bi anlatın şu haluk un hikayesini ya :D

Burayı uzun zamandır takip ediyordum. artık dayanamadım geldim. Herkese merhabalar

Beyler haluk maluk değilim öncelikle vede tanımam :) :)

20 yaşındayım uni ye hazırlanan biriyim
Izledigim diziler
dila hanım ve kurtlar Vadisi pusu ve tatar ramazan

Fox diye bi kanal mı var :)

hoşgeldin... vadi ve çıtır ramazan izlemeseydin daha içten karşılayacaktımda neyse yinede bir arkadaşın daha aramıza katılması güzel:)

Ya canısı birşey söyliyecem ama alınma foruma kaydolurken yaş konusunda karar verememişsin galiba 23 yazıyor orda ama yaşım 20 dedin. Yhaaa :S

yorumlarını bekliyoruz foruma kardeş dila mila izlemem ben boşuna tavsiye etme :D
Sen bilirsin çok şey kaçırıyon :D

Ya canısı birşey söyliyecem ama alınma foruma kaydolurken yaş konusunda karar verememişsin galiba 23 yazıyor orda ama yaşım 20 dedin. Yhaaa :S
Hemen duzeltiyorum. Karışıklık olmuş hocam . :D
Ailesi nüfusa 3 sene sonra kaydettirmistir belki ? :D
Aynen öyle demicem :D

Son düzenleme: