Yazım hatası yapmisim galiba. Katilmadigima göre Sevgili haluk un Favori olmayacağını bilmiyorum.Neden katıldınki bana.Ayrıca bana katıldığına göre Haluk'un favori olamayacağını biliyorsun.Favori olamayacağını nereden biliyorsun.![]()
Yazım hatası yapmisim galiba. Katilmadigima göre Sevgili haluk un Favori olmayacağını bilmiyorum.Neden katıldınki bana.Ayrıca bana katıldığına göre Haluk'un favori olamayacağını biliyorsun.Favori olamayacağını nereden biliyorsun.![]()
Aynen bi de fox konusuna mesaj atti az once goz at bak biNeden katıldınki bana.Ayrıca bana katıldığına göre Haluk'un favori olamayacağını biliyorsun.Favori olamayacağını nereden biliyorsun.![]()
Yazım hatası yapmisim galiba. Katilmadigima göre Sevgili haluk un Favori olmayacağını bilmiyorum.![]()
![]()
Aynen bi de fox konusuna mesaj atti az once goz at bak bi![]()
Yetkililer konuyu gördüğü zaman ip adresine bakarlar zaten büyük ihtimalKatılmıyorsan sorun yok.
Eğer Haluk değilsen lütfen kusura bakma.
Umarım yanılırız.Ama bu akşam net bir şekilde görürüz.Fatih harbiye var nede olsa.![]()
Konular karıştı herhaldeAynen bi de fox konusuna mesaj atti az once goz at bak bi![]()
Bakabilirler. Haluk olmadığım ortaya çıkar böyleceYetkililer konuyu gördüğü zaman ip adresine bakarlar zaten büyük ihtimal![]()
Katılmıyorsan sorun yok.
Eğer Haluk değilsen lütfen kusura bakma.
Umarım yanılırız.Ama bu akşam net bir şekilde görürüz.Fatih harbiye var nede olsa.![]()
Halla hala. Bana bi anlatın şu haluk un hikayesini yaHaluk değilsen bile bu aşamadan geçmek zorundasın. Her yeni üyenin yaşadığı büyük bir zorluktur bu![]()
Takip ediyorsan Haluk kim bilirsin o zaman neden bilmemezlikten geliyorsun.ediyorum doğaldır herkez forurmu taip ediyor
![]()
Burayı uzun zamandır takip ediyordum. artık dayanamadım geldim. Herkese merhabalar
Beyler haluk maluk değilim öncelikle vede tanımam![]()
20 yaşındayım uni ye hazırlanan biriyim
Izledigim diziler
dila hanım ve kurtlar Vadisi pusu ve tatar ramazan
Fox diye bi kanal mı var![]()
Takip ediyorsan Haluk kim bilirsin o zaman neden bilmemezlikten geliyorsun.![]()
![]()
En çok dila sonra vadi. Tatar ı pek fazla değilhoşgeldin... vadi ve çıtır ramazan izlemeseydin daha içten karşılayacaktımda neyse yinede bir arkadaşın daha aramıza katılması güzel![]()
Merhaba canım bende Gül memnun oldum![]()
Sen "gülme" ama desterekısaca gül derler diyorsun?)
Hoşbulduk vadi ve tatarcihoşgeldin kardeş![]()
yorumlarını bekliyoruz foruma kardeş dila mila izlemem ben boşuna tavsiye etmeHoşbulduk vadi ve tatarci![]()
, forumu uzun zamandır takip ediyorum ve sizi de tanıyorum tabiki
fatih harbiye vb diziler boş dila yı tavsiye ederim
![]()
Ailesi nüfusa 3 sene sonra kaydettirmistir belki ?Ya canısı birşey söyliyecem ama alınma foruma kaydolurken yaş konusunda karar verememişsin galiba 23 yazıyor orda ama yaşım 20 dedin. Yhaaa :S
Sen bilirsin çok şey kaçırıyonyorumlarını bekliyoruz foruma kardeş dila mila izlemem ben boşuna tavsiye etme![]()
Hemen duzeltiyorum. Karışıklık olmuş hocam .Ya canısı birşey söyliyecem ama alınma foruma kaydolurken yaş konusunda karar verememişsin galiba 23 yazıyor orda ama yaşım 20 dedin. Yhaaa :S
Aynen öyle demicemAilesi nüfusa 3 sene sonra kaydettirmistir belki ?![]()