- Reaksiyon puanı
- 14,593
- Puanı
- 1,060
Betüş'ü ben de çok severdim. Çok iyi kalpliydi. Kanal D halen istiyordur aslında sence?A aklını okumak lazım
Betüş'ü ben de çok severdim. Çok iyi kalpliydi. Kanal D halen istiyordur aslında sence?A aklını okumak lazım
şu andaki exxendeki haliyle devam eder ama televizyon zorluyor onları özellikle gamze özeriBetüş'ü ben de çok severdim. Çok iyi kalpliydi. Kanal D halen istiyordur aslında sence?
Gamze, eski kadroya çok ayıp etti. Sence?şu andaki exxendeki haliyle devam eder ama televizyon zorluyor onları özellikle gamze özeri
o seçmiyorki yapımcı seçiyor ismail gündoğdu seçmiş o oyuncularıGamze, eski kadroya çok ayıp etti. Sence?
Tavrını koyabilirdi. Sence? Hakkı yani bu? @pompyo seçmiyorki yapımcı seçiyor ismail gündoğdu seçmiş o oyuncuları
yapamazdı patronun dediği olur yoksa senariste değişirdiTavrını koyabilirdi. Sence? Hakkı yani bu? @pompy
Yapımcı o kadar katı değildir bence. Sence?yapamazdı patronun dediği olur yoksa senariste değişirdi
inci gündogdunun üvey oğlu ismail gündoğdunun babası Ali gündoğdu süreç film yapım şirketinin sahibi ismail gündoğduYapımcı o kadar katı değildir bence. Sence?
Çok sağ ol da ben sorsam da cevaplasaydın ne fark edecekti ki?Emeğine sağlık @haluk792 😉
Not : Sen sormadan cevap vereyim🙂
Evet hikayen istediğin okunma oranını alabilir ve A polis tarafından hemen yakalanmaz çünkü o zaman hikaye biter
Biliyorum iyi yapımcılar aslında onlar. Sence?inci gündogdunun üvey oğlu ismail gündoğdunun babası Ali gündoğdu
İsmail gündoğdu modernleştirmek istemiş @haluk792Çok sağ ol da ben sorsam da cevaplasaydın ne fark edecekti ki?
Biliyorum iyi yapımcılar aslında onlar. Sence?
Ondan mı yeni versiyonunu daha çocuksu yaptı peki?İsmail gündoğdu modernleştirmek istemiş @haluk792
perinstagram var peritter var çocukların izleyeceği bir şey yok o yüzden böyle yaptı @haluk792Ondan mı yeni versiyonunu daha çocuksu yaptı peki?
Mert'e zarar vermemiş A. Buna şaşırdın mı?perinstagram var peritter var çocukların izleyeceği bir şey yok o yüzden böyle yaptı @haluk792
şaşırmadımMert'e zarar vermemiş A. Buna şaşırdın mı?
evet @haluk792Zarar vermez mi diyordun yani?
pakize olayı kötüydü dudunun yaptığı sihirler başlangıçta kötüydü özellikle 80.bölümüDudu'yu sever miydin?
Pakize güzeldi ama aynen biraz yapmacıktı. Sence?pakize olayı kötüydü dudunun yaptığı sihirler başlangıçta kötüydü özellikle 80.bölümü